2019 megauutisia

Oulun Nallikari

Kerroimme aiemmin, että vuodelle 2019 on suunnitteilla jopa kolme kotimaista geokätköilyn megatapahtumaa. Nyt tapahtumista alkaa tihkua lisätietoja.

GC7KTYN Tar ‘n’ Tech – Oulu 2019 25.5.2019

Oulun tapahtuman ajankohta on hieman aikaistunut aiemmin ilmoitetusta. Megatapahtuma järjestetään Nallikarin hienolla ranta-alueella jo 25.5.2019. Ranta-alueen välittömästä läheisyydestä löytyy leirintäalue, vuokramökkejä ja kylpylähotelli, joten ainakin nopeimmille majoitus löytyy läheltä.

Tar ‘n’ Techin kätkösivu on jo julkaistu, mutta kartoilla tapahtuma näkyy vielä tavallisena tapahtumana kunnes se on kerännyt megatapahtumaan tarvittavat 500 ilmoittautumista. Kannattaakin heti käydä kirjaamassa oma ilmoittautuminen, jos Oulun reissu on suunnitelmissa.

Nallikarin geokätköt kartalla (Geocaching.com)

GC7KZKJ Mastojen Loisteessa, Lahti 28.9.2019

Myös Lahden megatapahtuman nimi ja pitopaikka on selvinnyt. Mastojen Loisteessa -megatapahtuma järjestetään Lahden Askotalolla 28.9.2019. Vanha teollisuusrakennus kätkee sisäänsä yli 2000 hengen tapahtumiin sopivan Askotalon torin.

Askotalo sijaitsee kätevästi alle kilometrin päässä Lahden rautatieasemasta, joten tapahtumapaikka on helposti saavutettavissa ilman autoakin. Autolla saapuvillekin on toki hyvin pysäköintitilaa. Sisätiloissa järjestettävää megatapahtumaa ei rajukaan syyskeli häiritse, vaikka geokätköilijät tunnetusti eivät huonoja kelejä säiky.

Lahden megatapahtuman kätkösivua ei ole vielä julkaistu.

Lahden geokätköt kartalla (Geocaching.com)

Muut megatapahtumat

Kiilopäälle 15.6.2019 suunnitellusta megatapahtumasta ei ole vielä kuulunut tarkempia tietoja, joten sen osalta jäämme vielä odottamaan lisätietoja. Seuraavan kesän retkiä suunnitellessa kannattaa huomioida myös Norjan Harstadissa 8.6.2019 järjestettävä Vikingevent 2019. Harstadin ympäristöstä löytyy upeita maisemia ja paikalle autoilee Suomestakin helposti Ruotsin Lapin läpi.

Ensi vuoden megoja odotellessa kannattaa pitää mielessä tämän vuoden megatapahtuma Pull Together, joka järjestetään Haapajärvellä 7.7.2018.

2 kommenttia artikkelille “2019 megauutisia”

  1. SarppaN

    Kiilopään megasta ilmoittivat aiemmin tällä viikolla päämajan hyväksyneen heidän hakemuksen ja ilmoittelevat lisää lähiaikoina.

Kommentointi suljettu