Ensi kesänä järjestettävä Porvoo CacheCon 2017 saavutti tänään aamulla megatapahtuman statukseen oikeuttavan 500 ilmoittautuneen geokätköilijän rajan!

Megatapahtumaksi pääseminen muuttaa miitin tyypin tavallisesta tapahtumasta megatapahtumaksi, mikä tuo miitille lisää näkyvyyttä Geocaching HQ:n tiedottamisessa ja luo siten enemmän kansainvälistä kiinnostusta tapahtumaa kohtaan. Kaikki tulevat megatapahtumat listataan mm. Geocaching HQ:n lähettämässä viikottaisessa uutiskirjeessä.

Toinen ensi kesän suuri geokätköilytapahtuma, Midnight Sun Geocaching, ei ole vielä saavuttanut 500 ilmoittautuneen rajaa. Tällä hetkellä tapahtumaan on ilmoittautunut vähän alle 400 geokätköilijää. Jos olet suunnittelemassa tapahtumaan osallistumista, etkä ole vielä kirjannut aikomustasi osallistua, niin oma Will attend -loki kannattaa käydä kirjaamassa mahdollisimman pian.