Geocaching HQ:n kesäkampanja alkaa keskiviikkona ja ahkerille etsijöille on tarjolla jopa 13 souvenir-kuvaa profiiliin!

Tuttuun tapaan kesällä on mahdollisuus hankkia geokätköilyprofiiliinsa aimo kasa uusia souvenir-kuvia geokätköjä etsimällä. Tällä kertaa aiheena on Hidden Creatures, eli piilotetut otukset. Otukset ovat tarinoista ja taruista tuttuja myyttisiä hahmoja. Sen kummempaa tarinaa matkamuistokuvien ympärille ei ainakaan vielä ole julkaistu, mutta Geocaching HQ:n blogi tulee käsittelemään hahmoja tarkemmin kampanjan aikana.

Hahmot saa kerättyä yksinkertaisesti löytämällä kätköjä tai osallistumalla miitteihin 27.6. – 25.7. välisenä aikana. Jokaisesta löydöstä ja osallistumisesta saa yhden pisteen ja souvenireja jaetaan seuraavan taulukon mukaan:

SouvenirPisteet
Isojalka (Bigfoot)1
Keiju (Fairy)3
Yksisarvinen (Unicorn)5
Merihirviö (Kraken)7
Hippokamppi (Hippocamp)9
Merenneito (Mermaid)11
Sfinksi (Sphinx)15
Aarnikotka (Gryphon)20
Feenikslintu (Phoenix)25
Peikko (Troll)30
Lumimies (Yeti)35
Lohikäärme (Dragon)50
Akupāra (World Turtle)100

Viidellätoista löydöllä saa kerättyä jo yli puolet tarjolla olevista souvenireista, mutta vaikeusaste nousee ja Akupāra-kilpikonnan saaminen vaatiikin jo sata löytöä. Pisteet lasketaan kumulatiivisesti, eli sadalla löydöllä saa kerättyä kaikki souvenirit. Souvenirit ilmestyvät automaattisesti kätköilyprofiilin kun tarvittava määrä pisteitä on kerätty.

Keräämäsi otukset saat tarkastettua kampanjasivulta, kätköilyprofiilistasi tai Geocaching HQ:n virallisesta mobiilisovelluksesta.