Tietoa meistä

Geokätköt.fi

Geokätköt.fi on verkossa toimiva geokätköilyn erikoiskauppa. Valikoimiimme kuuluvat mm.  kätköpurkit, kätköilytarvikkeet sekä Travel Bugit ja geokolikot.

Tarjoamme sivullamme lisäksi ohjeita aloitteville geokätköilijöille sekä ajankohtaista luettavaa geokätköilyn maailmasta. Olemme opastaneet suomalaisia geokätköily-harrastuksen pariin jo vuodesta 2009.

Kehitämme kaupan valikoimia ja sivuston sisältöä jatkuvasti. Kerrothan meille, jos et löydä etsimääsi!

Geokätköt.fi ylläpidosta vastaa Etsiville (Y-tunnus 1888682-3).

if . toktakoeg @ etualap

Etsiville
Ullantie 46b 1
01400 Vantaa

Tarinamme

Oma geokätköilyharrastus alkoi vuonna 2006. Olin lähdössä Pietariin seuraavana päivänä, kun luin geokätköilystä jostain lehdestä. Aiemminkin oli tullut eksyttyä Geocaching.com -sivulle, mutta homman idea ei silloin oikein valjennut kun etusivulla oli geokätköilijöitä poseeraamassa pienten pehmolelujen kanssa metsässä. Myöhemmin valkeni, että nämä pehmolelut olivat Travel Bugeja. Nyt kuitenkin innostus tarttui ja heti tuli katsottua onko Pietarissa kätköjä. Olihan siellä muutama ja niiden tiedot tuli tulostettua paperille mukaan. Siihen aikaan kännyköissä ei ollut paikannusta, joten gepsin puutteessa mukaan tuli tulostettua myös kartta, jossa geokätkön sijainti oli merkattuna. Ensimmäisessä kätkössä oli vähän hakemista, mutta lopulta se löytyi Pietarin Kesäpuistosta Nevajoen rannalta.

Aloittaessamme omaa geokätköilyharrastustamme vuonna 2006 tuli harmiteltua miten hajallaan kaikki tieto geokätköilystä oli. Hyviä ohjeita ja oppaita oli olemassa, mutta varsinkin aloittelijan oli niitä hankala löytää. Parin vuoden geokätköilyn jälkeen itselle oli kerääntynyt sen verran tietoa, että sitä alkoi olla jo muille jaettavaksi. Tieto piti saada helposti löydettäväksi, joten sitä varten luotiin verkkosivu Geokätköt.fi, joka avautui vuonna 2009. Vuosien varrella ohjeita kertyi jatkuvasti lisää ja geokätköilymaailmakin muuttui paljon harrastajamäärien kasvaessa voimakkaasti. Sivuston ylläpidosta aiheutuvia kuluja pienennettiin sivuilla näytettävien mainosten avulla.

Meiltä kyseltiin usein neuvoja GPS-laitteiden, taskulamppujen ja muiden geokätköilyvarusteiden hankintaan ja vähitellen kypsyi ajatus oman kaupan perustamisesta. Harkitsimme tätä pitkään ja teimme paljon laskuja. Lopulta totesimme, että pystymme tehokkaalla toiminnalla tarjoamaan useita tuotteita geokätköilijöille edullisemmin, mutta silti pitämään toiminnan meille kannattavana. Kehitys oli kehittynyt ja entistä useammat geokätköilijät käyttivät sivujamme mobiililaitteilla, joten samassa rytäkässä sivut uudistettiin toimimaan paremmin pienilläkin näytöillä. Kovan urakan jälkeen Geokätköt.fi -kauppa aukesi lokakuussa 2016 ja sai heti hyvän vastaanoton asiakkailtamme.

2 kommenttia artikkelille “Tietoa meistä”

 1. Kimmo Vähäjylkkä

  Hei
  Kysymys näin postilakon aikana, onko teillä myymälää tai muuta paikkaa mistä GPS-laitteen voisi tulla ostamaan suoraan?
  Ei malta odottaa milloin posti taas kulkee
  -Kimmo

  Vastaa
 2. Henna Ala-Risku

  Gätköily on vienyt mukanaan täysin. Sopii lintuharrastuksen, marjastuksen ja luonnossa liikkumisen
  kaveriksi varsin hyvin.
  Usein tulee käytyä näillä sivuilla, kitios ylläpidosta 🙂

  Vastaa

Kirjoita kommentti

 • (will not be published)