© OpenStreetMap contributors

Kaipailimme viikolla kuulumisia Haapajärvelle suunnitellusta megatapahtumasta ja kauaa ei tarvinnutkaan odotella. 7.7.2018 järjestettävä megatapahtuma on nyt julkaistu!

Tapahtuman nimeksi tuli PULL TOGETHER, mikä kuvastaakin hyvin suuren geokätköilytapahtuman järjestämisen vaatimaa yhteistyötä.

Megatapahtuman tarkka ohjelma ei vielä ole selvillä, mutta sen verran kuvauksessa kerrotaan, että tapahtuman valmistelut alkavat jo perjantaina ja päätapahtuma on lauantaina 7.7. Lauantain ohjelmaan kuuluu niin tietoiskuja kuin kilpailujakin. Lauantai-illan huipennuksena on ilmaiskonsertti, jonka esiintyjät selviävät myöhemmin.

Nyt viimeistään kannattaa 7.7. merkitä kalentereihin ja aloittaa oman megaviikonlopun suunnittelu. Majoitusjärjestelyistä ei vielä ole tietoa, mutta perinteisesti megatapahtumien lähiseudun majapaikat täyttyvät nopeasti, joten varauksien kanssa kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Tapahtumalla ei ole vielä megatapahtuman statusta, eli se näkyy toistaiseksi tavallisena miittinä. Tapahtuman täytyy ensin kerätä vähintään 500 osallistumisilmoitusta (will attend), jonka jälkeen tapahtuma muutetaan megatapahtumaksi. Tapahtuma on kerännyt nopeassa tahdissa jo 239 osallistumisilmoitusta, joten megatapahtumaan vaadittava kävijämäärä näyttää hyvin todennäköiseltä.

Megatapahtuman järjestäminen on valtava ponnistus ja apua varmasti tarvitaan. Kannattaa jos nyt miettiä olisiko itsellä mahdollisuutta osallistua järjestelyihin megatapahtuman aikana tai ennen sitä.

Linkkejä