Travel bugit ja geokolikot

Travel Bugit ja geokolikot liikkuvat geokätköstä toiseen geokätköilijöiden mukana. Travel Bugit ovat pieniä esineitä jotka tunnistaa niihin kiinnitetystä virallisesta Travel Bug -tuntolevystä. Tuntolevyyn on painettu Travel Bugin seurantakoodi, jolla sen liikkeitä voi seurata Geocaching.com -sivustolla.

Travel Bugin tai geokolikon omistaja voi seurata sivustolta reissaajan seikkailuja maailmalla. Travel Bug saattaa hyvin käydä kauempana kuin olet itse koskaan ollut. Onpa moni TB päässyt käymään Etelä-Mantereellakin tutkijoiden mukana! TB:n tai geokolikon omistaja määrittelee reissaajalle yleensä tavoitteen ja geokätköilijät yrittävät auttaa sitä sen saavuttamisessa.

Älä ota TB:tä tai kolikkoa mukaasi jos et ole varma että voit viedä sen lähiaikoina toiseen kätköön.

Oman matkalaisen lähettäminen maailmalle on jännittävää. Voit seurata kartalla sen liikkeitä kätköstä toiseen ja matkalaista liikuttaneet kätköilijät voivat kirjoittaa matkalaisen omalle sivulle terveisiään ja lähettää kuvia siitä. Travel Bugit ja geokolikot löydät edullisesti kaupastamme.

Älä panttaa matkalaisia

Geokolikot ja Travel Bugit ovat aina jonkun kätköilijän liikkeelle laittamia ja hänen omaisuuttaan. Älä siis omi matkalaista liian pitkäksi aikaa vaan vie se mahdollisimman nopeasti uuteen kätköön ja auta sitä saavuttamaan tavoitteensa. Jos matkalainen on hallussasi yli kaksi viikkoa on kohteliasta ilmoittaa omistajalle, että matkalainen on tallella ja kertoa koska aiot viedä sen geokätköön.

Kirjoita kommentti

  • (will not be published)