Reissaajan jättäminen kätköön

Reissaajat, eli travel bugit ja geokolikot, tiputetaan geokätköön kätkölöydön lokkaamisen yhteydessä. Kun olet kätköreissulla jättänyt reissaajan johonkin purkkiin ja olet kirjoittamassa kätkön löytölokia nettiin, niin voit merkitä matkalaisen tiputetuksi purkkiin valitsemalla Jätitkö yhtään reissaajaa? -kohdasta ko. reissaajan kohdalta pudotusvalikosta Jäi kätköön.

Jos haluat vain käyttää reissaajan purkissa, eli otit sen heti mukaasi, valitse Vieraili kätköllä. Vieraili kätköllä -valinta on käytännöllinen, jos sinulla on joku henkilökohtainen reissaaja, joka kulkee mukanasi ns. matkamittarina. Reissaajan omistaja saa sähköpostilla ilmoituksen kaikista vierailuista, joten jokaisessa löytämässäsi geokätkössä reissaajaa ei kannata vierailuttaa.

Kun olet kirjoittanut lokisi valmiiksi paina Lähetä loki -nappia, niin kätkölokisi ja matkalaisen pudotus kirjautuvat sivustolle.

Mikäli kävit viemässä matkalaisen kätköön, jonka olet löytänyt jo aiemmin – tai omaan kätköösi, käytä löytölokin sijaan muistiinpano-tyyppiä (Write a note).

2 kommenttia artikkelille “Reissaajan jättäminen kätköön”

 1. Mirkku Koskela

  Siirsin geokolikon kätköltä toiselle, jättäessäni kirjoitin logiin mihin paikkaan sen jätin mutta nyt kun katson omaa profiiliani niin siinä lukee että kolikko olis vieläkin minulla.. Vaikka jätin sen jo 18/8 -18.
  Kuinka saan kirjattua / korjattua sen oikeaksi ?

  Vastaa
  • Geokätköt.fi

   Hei,
   Reissaaja pitää valita tiputettavaksi kun kirjaa kätkölöytöä. Jälkikäteen homman saa hoidettua kirjaamalla note-tyyppisen lokin kätkölle ja valitsemalla geokolikon tiputettavaksi sen yhteydessä.

   Vastaa

Kirjoita kommentti

 • (will not be published)