Reissaajan jättäminen kätköön

Reissaajat, eli travel bugit ja geokolikot, tiputetaan geokätköön kätkölöydön lokkaamisen yhteydessä. Kun olet kätköreissulla jättänyt reissaajan johonkin purkkiin ja olet kirjoittamassa kätkön löytölokia nettiin, niin voit merkitä matkalaisen tiputetuksi purkkiin valitsemalla Jätitkö yhtään reissaajaa? -kohdasta ko. reissaajan kohdalta pudotusvalikosta Jäi kätköön.

Jos haluat vain käyttää reissaajan purkissa, eli otit sen heti mukaasi, valitse Vieraili kätköllä. Vieraili kätköllä -valinta on käytännöllinen, jos sinulla on joku henkilökohtainen reissaaja, joka kulkee mukanasi ns. matkamittarina. Reissaajan omistaja saa sähköpostilla ilmoituksen kaikista vierailuista, joten jokaisessa löytämässäsi geokätkössä reissaajaa ei kannata vierailuttaa.

Kun olet kirjoittanut lokisi valmiiksi paina Lähetä loki -nappia, niin kätkölokisi ja matkalaisen pudotus kirjautuvat sivustolle.

Mikäli kävit viemässä matkalaisen kätköön, jonka olet löytänyt jo aiemmin – tai omaan kätköösi, käytä löytölokin sijaan muistiinpano-tyyppiä (Write a note).

Kirjoita kommentti

  • (will not be published)