Geokätköilysivusto Geocaching.com:ia sen perustamisesta asti johtanut Jeremy Irish on tänään ilmoittanut vetäytyvänsä johtajan paikalta.

Jatkossa Jeremyn tittelinä on vanhempi varapääjohtaja (Senior Vice President) ja Jeremyn työtä firman johdossa jatkaa Bryan Roth. Bryan on toinen Geocaching.com:n perustajista ja Jeremyn hyvä ystävä.

Jeremy kertoo 16 vuoden jälkeen tajunneensa, ettei yrityksen johtaminen ole hänen intohimonsa. Geokätköily on lajina kasvanut valtavasti sivuston alkuajoista ja nykyään Geocaching HQ työllistää lähes sata työntekijää. Johtamisen sijaan Jeremy haluaa jatkossa keskittyä ideoimiseen ja geokätköilyn kehittämiseen. Jäämmekin mielenkiinnolla odottamaan millaisia ideoita Jeremyllä on geokätköilyn suhteen.

Geocaching HQ ei ole julkaissut tiedotetta nimityksestä, mutta Jeremy ja Bryan ovat päivittäneet LinkedIn-profiilinsa ja Jeremy on kertonut asiasta vapaaehtoisten kätkötarkastajien sisäisellä foorumilla.