Kuva: Koothe CC BY-SA 4.0 Wikimedia Commons

Ensi kesän mahdollisesta megatapahtumasta ei ole herunut lisätietoja, mutta nyt kuuluu jo vuoden 2019 suunnitelmista. Suomen Ladun Mika Asikainen tiedotti tänään kahdesta suuresta geokätköilytapahtumasta kesälle 2019.

Tapahtumista ensimmäinen järjestetään 8.6.2019 Oulun Nallikarissa, jossa sijaitsee uimaranta ja suuri leirintäalue palveluineen.

Toinen tapahtuma järjestetään viikkoa myöhemmin 15.6.2019 Kiilopäällä Suomen Ladun retkeilykeskuksella, eli samassa paikassa jossa järjestettiin viime vuonna Midnight Sun Geocaching -megatapahtuma. Viime kesän Midnight Sun Geocaching keräsi yli kuusi sataa kävijää, joten vuoden 2019 tapahtumakin kerännee geokätköilijöitä pohjoiseen.

Tapahtumien tarkempi ohjelma selviää myöhemmin, mutta päivämäärät kannattaa merkitä ylös jo nyt.

Kuten yleensäkin, tapahtumien megatapahtuma-status riippuu ilmoittautujien määrästä ellei Geocaching HQ myönnä statusta saman järjestäjän aiemmin järjestämän miitin pohjalta.

Tapahtumia järjestävät yhteistyössä Suomen Latu ja Pohjois-Suomen geokätköilijät ry.