Ensi kesänä geokätköilijöitä hemmotellaan! Kesällä on tarjolla kaksi isoa tapahtumaa, joilla molemmilla on hyvä mahdollisuus kasvaa megatapahtumiksi.

Ensin 16. – 18.6. Suomen Latu järjestää koko viikonlopun kestävän Midnight Sun Geocaching -kätköilytapahtuman Saariselällä. Tapahtumapaikkana on Suomen Ladun Tunturikeskus Kiilopää, joka sijaitsee Urho Kekkosen Kansallispuiston vieressä. Tunturikeskuksessa ja sen ympäristössä on tarjolla runsaasti erilaisia majoituspalveluita. Tapahtumaa markkinoidaan ohjeiden vastaisesti jo suurtapahtumana, vaikka virallista mega-statusta se ei vielä ole saanut.

Midnight Sun Geocaching -kätkösivu
Kiilopään geokätköt kartalla

Heinäkuussa on Porvoon vuoro. 14. – 16.7. viikoloppuna Porvoossa vietetään Porvoo CacheCon 2017 -tapahtumaa. CacheConin tapahtumapaikkana on kulttuuri- ja kongressikeskus Taidetehdas, joka sijaitsee aivan Porvoon keskustan tuntumassa. Taidetehdas hyvä lähtöpaikka Porvoon monipuoliseen kätkötarjontaan tutustumiseen.

Porvoo CacheCon 2017 -kätkösivu
Porvoon geokätköt kartalla

Molempiin tapahtumiin on lyhyessä ajassa ilmoittautunut yli sata osallistujaa, joten megatapahtumaan vaadittava vähintään 500 osallistujan ilmoittautuminen näyttää hyvin todennäköiseltä.

Tapahtumien tarkemmat ohjelmat ovat vielä auki, mutta molemmissa riittää varmasti mielenkiintoista tekemistä viikonlopuiksi. Päivämäärät kannattaa merkitä kalenteriin ja aloittaa kesäretkien suunnittelu.