Tämä on kova juttu!

Geokätköt.fi on vuodesta 2009 opastanut suomalaisia geokätköilyn saloihin. Alusta asti tavoitteena on ollut kannustaa uusia ihmisiä kokeilemaan harrastusta ja auttaa heitä välttämään pahimmat sudenkuopat kätköjen etsimisessä ja piilottamisessa. Uuden harrastuksen aloittaminen voi olla hankalaa jos kukaan ei ole neuvomassa.

Aina ajoittain meiltä on kyselty neuvoja kätköilytarvikkeiden ja gepsien hankinnoissa. Vuosien varrella on kypsynyt ajatus, että miksi emme itse tarjoaisi näitä kun niitä sivuiltamme muutenkin etsitään. Pitkän harkinnan jälkeen totesimme, että tämä homma saadaan toimimaan. Kauppamme hiljainen julkaisu tehtiin jo muutama viikko sitten ja nyt kun tilauksia on jo toimitettu, kehtaa tästä huudella enemmänkin.

Taasko uusi kätköilykauppa, eikö näitä ole jo tarpeeksi, kuulemme sinun kysyvän. Uskomme, että meillä on vielä paljon annettavaa kätköilymarkkinoille. Itsestäänselvien asiantuntevan palvelun ja nopeiden toimituksen lisäksi haluamme tarjota sinulle:

1. Edullisia hintoja

Omalla maahantuonnilla ja tehokkaalla toimintatavalla pystymme pitämään hintamme edullisina. Toinen vaihtoehto olisi kerätä myynneistä suuremmat katteet, mutta päätimme että myymme mieluummin enemmän edullisesti kuin vähän kalliisti. Siinä voittavat kaikki.

2. Nykyaikaisen verkkokaupan

Verkkokaupassa et pääse hipelöimään tuotteita, joten tuotekuvauksiin on pakko panostaa. Kukaan ei halua arvailla suttuisista kuvista mitä on ostamassa. Lisäksi todella moni teistä lukee sivujamme mobiililaitteista, joten verkkokaupankin täytyy luonnollisesti toimia erikokoisilla näytöillä ja kosketusnäytöllä.

Ostoksesi maksat kätevästi tilauksen yhteydessä verkkopankin tunnuksilla tai luottokortilla. Tieto maksusta välittyy suoraan meille ja pääsemme postittamaan tilauksesi nopeammin.

3. Uusia tuotteita

Suurin osa kätkökaupoista myy hyvin samanlaisia tuotteita. Me pyrimme jatkuvasti kehittämään valikoimiamme ja löytämään geokätköilijöille sopivia uusia tuotteita. Miltä kuulostaisi esimerkiksi reppuun mahtuva kokoontaittuva poimintatyökalu? Tai haluaisitko etsiä hankalassa kolossa olevaa kätköä pienellä kameralla, jonka kuvan näet langattomasti kännykän näytöllä?

Tietysti pidämme valikoimissamme myös ne tutut ja turvalliset tuotteet, joita suurin osa tarvitsee. Valikoimastamme löydät mm. Garminin GPS-laitteet, Fenix-valaisimet ja Geocaching.com:n viralliset tuotteet.

Aluksi keskitymme kaupan tuotevalikoiman kehittämiseen, mutta jatkon suhteen meillä on paljon ideoita. Palataan niihin kuitenkin myöhemmin. Nyt haluaisimme kuulla mitä geokätköilytuotteita juuri sinä tarvitset. Kerro meille ideoistasi yhteydenottolomakkeella tai somessa.

Tervetuloa ostoksille!