PET-putkilo (vihreä)

(1 tuotearvio)

1,19  sis. alv

Tuote on valitettavasti loppunut varastosta.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Erittäin kestävä ja vesitiivis PET-putkilo on erinomainen valinta mikrokätköksi niin metsään kuin urbaaniinkin ympäristöön.

Vihreä väri auttaa geokätkön naamioinnissa luontoon. PET-putkilo on erityisen suosittu geokätköpurkki power traileissa, joissa tarvitaan yksinkertaisia, edullisia ja kestäviä purkkeja. Toki tämä toimii erinomaisesti yksittäisissäkin geokätköissä. Purkkiin mahtuu sopivan muotoinen lokikirja ja lyhyt lyijykynä, eli kaikki tarpeeellinen.

PET-putkilon voi ripustaa kätevästi esimerkiksi rautalangalla, jonka voi kiertää purkin kaulan ympäri. Korkin alla oleva leveämpi kaulus pitää rautalangan paikallaan. PET-putkiloa voi helposti naamioida lisää kiertämällä sen ympärille mattapintaista naamioteippiä tai muuta naamiointimateriaalia. PET-putkilo sopii hyvin myös lokikirjan vesitiiviiksi säiliöksi itse askarreltuihin taiteellisempiin geokätköihin, sillä putkilo on helppo ujuttaa esimerkiksi puumateriaaliin porattuun reikään.

Pienehkö PET-putkilo on yllättävän hyvin piilossa puiden oksilla avoimemmassakin paikassa. Haluttaessa todella hankala geokätkö, voi PET-putkilon sijoittaa tiheiden kuusien oksille, mutta silloin lokeissa kannattaa varautua kommentteihin neulasista geokätkölijöiden niskoissa.

Korkki toimii kuten limupulloissa, eli ensimmäisen avauksen yhteydessä korkin kaulus jää kiinni putkilon ympärille. Tämä niin sanottu FTF-rengas kertoo ensimmäiselle kävijälle hänen ehtineen paikalle ennen muita

Pituus 13,3 cm.
Leveys rungon kohdalta 2,35 cm, leveimmän kauluksen kohdalta 3,3 cm.

1 arvio tuotteelle PET-putkilo (vihreä)

  1. Tinska

    Kiva kätkö purkki erittäin yleinen

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *