Nyt voit maksaa geokätköilyostoksesi kätevästi mobiilisovelluksilla Geokätköt-kaupassa! Lisäsimme verkkopankkimaksujen ja luottokorttien rinnalle uusina maksutapoina Pivon ja MobilePayn.

Maksaminen mobiilisovelluksella on helppoa ja turvallista. Yhdistettyäsi haluamasi maksukortit sovellukseen, maksaminen onnistuu kunhan sinulla on puhelin käsissäsi. Valitse kaupassa maksutavaksi Pivo tai MobilePay, syötä puhelinnumerosi ja hyväksy maksu sovelluksessa. Ei enää tunnuslukujen tai maksukorttien numeroiden kaivamista!

Sekä Pivo, että MobilePay toimivat kaikkien suomalaisten pankkien asiakkailla.  Maksukortin tietojen lisääminen Pivoon vaatii OP:n verkkopankkitunnukset. MobilePayssä kortin saa lisättyä ilman pankkitunnuksia.

Sovellukset saa ladattua sovelluskaupoista ilmaiseksi Android-, iOS- ja Windows-puhelimiin. Jos olet käyttänyt sovelluksia aiemmin, kannattaa ne nyt päivittää ja varmistaa asetuksista, että maksaminen verkkokaupoissa on käytössä.

Perinteisemmät verkkopankki- ja maksukorttimaksut tulevat jatkossakin säilymään uusien maksutapojen rinnalla. Tavoitteenamme on tarjota kaupassa mahdollisimman monipuoliset maksutavat, jotta voit aina valita itsellesi sopivimman tavan.

Geokätköt.fi siirtyy kokonaan salattuihin yhteyksiin

Päivitimme samalla sivuston tietoturvaa ottamalla käyttöön salatut yhteydet koko sivustolla. Salaus oli jo aiemmin käytössä kaikkein tärkeimmässä kohdassa, eli kaupan maksutietojen välittämisessä, mutta nyt kaikki liikenne palvelimme ja selaimesi välillä liikkuu salattuna.

Salauksen ansiosta kukaan ulkopuolinen ei pääse vakoilemaan liikennettä, vaikka käyttäisit esimerkiksi hotellin tai kahvilan suojaamatonta wifiä. Suojatun yhteyden tunnistat selaimen osoitepalkissa näkyvästä lukon kuvasta.