Jo aiemmin oli tiedossa, että itsenäisyyden juhlavuoden kesänä geokätköilijöitä hemmotellaan kahdella suurella tapahtumalla, mutta nyt molemmat ovat viimein varmistuneet megatapahtumiksi niiden saavutettua 500 ennakkoilmoittautumisen rajan!

Porvoo CacheCon saavutti rajan jo vähän aiemmin ja toinen megatapahtuma varmistui tänään kun Kiilopäällä järjestettävä Midnight Sun Geocaching sai täyteen megatapahtumaan vaadittavan määrän. Miittien välissä on neljä viikkoa, joten kesäloman voi halutessaan aloittaa ja lopettaa megatapahtumalla.

Midnight Sun Geocaching järjestetään Suomen Ladun omistamassa retkeilykeskus Kiilopäässä 16. – 18.6.2017, eli viikkoa ennen juhannusta. Kiilopään retkeilykeskus sijaitsee aivan Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä, joten luvassa on upeita geokätköilyelämyksiä hienoissa maisemissa. Geokätköily onnistuu hyvin vaikka läpi yön, sillä Saariselällä aurinko ei laske ollenkaan.

Midnight Sun Geocaching tulee olemaan maailman pohjoisin geokätköilyn megatapahtuma tähän mennessä. Se sijaitsee nimittäin vähän pohjoisempana, kuin tähän asti ennätystä pitänyt Muoniossa järjestetty MEGA 2013 – Adventures in Lapland.