Virtuaalikätköt tulevat taas! Mutta jälleen rajoitettuna.

Vuonna 2017 valittu joukko geokätköilijöitä sai tehdä uusia virtuaalikätköjä ja Suomeenkin tuli monta uutta virtuaalia. Ihan fiasko tämä kokeilu ei ollut, sillä nyt Geocaching.com ilmoittaa 4000 uuden geokätköilijän saavan mahdollisuuden virtuaalikätkön tekoon. Viimeksi virtuaalikätköjen tekijät valittiin mystisen algoritmin perusteella, joka painotti suosittujen kätköjen tekijöitä ja vapaaehtoistyöntekijöitä. Tällä kertaa tietyt ehdot täyttävät geokätköilijät voivat hakea oikeutta virtuaalin tekoon ja hakemuksen tehneistä arvotaan 4000 virtuaalikätkön tekijää.

Hakeminen voi olla toimiva tapa, sillä edellisellä kierroksella kaikki oikeuden saaneet eivät ehtineet tai halunneet virtuaalia tehdä ja 4000 mahdollisesta kätköstä julkaistiin lopulta 2668 kappaletta. Nyt oikeutta virtuaalin tekemiseen toivon mukaan hakevat vain ne, joilla on tahtoa ja intoa sellaisen tekemiseen.

Geocaching.com:n hakemussivu on jo auennut. Sivu sanoo suoraan jos et täytä hakemisen edellytyksiä. Jos täytät ehdot, voit tehdä oman hakemuksen ja jäädä odottelemaan 4.6. suoritettavaa arvontaa. Hakemussivu sulkeutuu jo 1.6., joten hakemuksen teon kanssa ei kannata aikailla. Hakijoita on todennäköisesti paljon, joten ei kannata pettyä jos arpaonni ei tällä kertaa suosi.

Virtuaalikätköarvontaan osallistumisen vaatimukset

  • Et saanut virtuaalikätkön teko-oikeutta 2017
  • Sinulla on vähintään kaksi geokätköä piilotettuna (tapahtumia ei lasketa)
  • Olet piilottanut vähintään yhden geokätkön viimeisen neljän vuoden aikana (14.5.2015 – 14.5.2019)
  • Olet etsinyt vähintään yhden geokätkön viimeisen neljän kuukauden aikana
  • Piilottamillasi geokätköillä on vähintään 25 suosikkipistettä

Yksi kommentti artikkelille “Virtuaalikätköjen kolmas tuleminen”

  1. Anniina Ahvenkoski-Kurkivuori

    Mielelläni tekisin virtuaali kätkön ja kohde olisi omassa kotikunnassani 🙂

Kommentointi suljettu