Miten olisi vähän erilainen geokätköilymiitti joulukuussa? Geokätköilijät sarizku ja W4ter sanovat toisilleen tahdon 31.12.2018 Vimpelissä ja häät on luonnollisesti julkaistu miittinä, jonne kaikki geokätköilijät on kutsuttu.

Miitti alkaa kello 14 ja kestää virallisesti aina vuodenvaihteeseen asti, mutta juhlinta jatkunee pikkutunneille asti. Kutsussa korostetaan tapahtuman rentoutta ja pukukoodi on vapaa, eli kiireisimmät geokätkölijät voinevat saapua paikalle vaikka suoraan metsästä.

Geokätköilymiittinä järjestettävät häät ovat luonnollista jatkoa kosinnalle, joka sekin tapahtui miitissä. Kyseessä oli Karvialla elokuun lopussa järjestetty GC7VEN2 Perutaan häät -miitti, jonka nimi ei onneksi ollut enne. Kannattaa lukaista miitin lokeista iloisen tapahtuman tunnelmista.

Häätapahtumaan pyydetään ilmoittautumaan 6.12. mennessä.

GC7XA86 Wedding