Oletko lähdössä geokätköilemään Uudellemaalle? Älä missaa näitä suosikkeja!

Geokätköjä alkaa olla niin paljon, että kätköretkeä suunnitellessa joutuu aina tekemään valintoja. Listasimme Uudenmaan kymmenen suosituinta geokätköä suunnittelun tueksi.

SijaKätköPiilottajaTyyppiPisteetPisteet %Sijainti
1.GC7082J Hups naatit vuotaa VantaallasuulaMysteeri PM14385,1Vantaa
2.GC5FD0B Speden Spelit NopeustestitiuhtoTradi PM29282,7Helsinki
3.GC68NQX Salainen tehtävämanurMulti11282,4Vantaa
4.GC3A4YW When The Stars Go BluearisoftMysteeri PM13980,8Vantaa
5.GC7E76X Onko uteliaisuus hyve?IsokarhuTradi PM5379,1Sipoo
6.GC4VR0P KassaajoskaappimamiatMysteeri16278,6Lohja
7.GC4WFBT Slow cachingviponatorMulti4977,8Sipoo
8.GC2N5ZV Leipää ja sirkushuvejaSuppiLo & rauskiMysteeri12877,6Helsinki
 9.GC3WR37 Syvyyden kuiluPinjaLottaMulti4376,8Kirkkonummi
10.GC4ZV36 Ankkalampi Buzz thetomiMulti PM18776,3Vantaa

 

Miten listan geokätköt valittiin?

Suosikkipisteistä saa hyvän kuvan siitä, mistä geokätköistä on erityisestä pidetty. Pelkkää suosikkipisteiden määrää ei kuitenkaan voi suoraan käyttää, sillä vilkkaalla paikalla sijaitseva, usein vierailtu geokätkö saa helpommin paljon suosikkipisteitä. On parempi vertailla sitä, kuinka suuri osa kätköllä käyneistä antoi kätkölle suosikkipisteen. Tässä huomioidaan vain premium-jäsenet, koska vain he voivat jakaa suosikkipisteitä.

Jätimme listauksesta pois geokätköt, joilla on ollut vain vähän kävijöitä. Jos kätköllä käy vain muutama premium-jäsen vääristyy suosikkipisteiden prosenttiosuus helposti. Toteutimme tämän ottamalla listaan vain vähintään 30 suosikkipistettä saaneita geokätköjä. Geokätköily ei ole kilpailua, joten tarkoitus ei ole etsiä parasta kätköä tai jakaa palkintoja. Listan tarkoituksena on nostaa esille erityisen pidettyjä geokätköjä, joilla kannattaa käydä vaikka kauempaakin. Listan ulkopuolelle jää lukemattomia, uskomattoman hienoja geokätköjä.