Postin pakettiautomaatit ovat paikoin pahasti ruuhkautuneita ja tällä hetkellä useampi meiltäkin lähtenyt tilaus odottaa, että automaateista vapautuu lokeroita. Automaattiin voi toimittaa paketteja vain sen verran kuin lokeroita on vapaana ja ylijäävät paketit jäävät lajittelukeskukseen odottamaan vuoroaan. Jos odotat omaa pakettiautomaattitilaustasi, niin pahoittelemme Postin ruuhkien aiheuttamaa viivästystä toimituksessa.

Suosittelemme valitsemaan jouluun asti toimitustavaksi noudon postista tai kotiinkuljetuksen, niin saat geokätköilytarvikkeesi nopeammin. Pakettiautomaattiinkin tilatut tilaukset tulevat perille, mutta toimitusta voi joutua odottamaan tavanomaista pidempään.

Jos mahdollista, niin oma saapunut paketti kannattaa noutaa automaatilta pian saapumisilmoituksen saamisen jälkeen, niin automaatista vapautuu tilaa muiden paketeille.

Neuvottelemme parhaillaan muista toimitusvaihtoehdoista ja tulemme ensi vuoden puolella lisäämään Postin rinnalle uudeksi toimitusvaihtoehdoksi ainakin Matkahuollon, jolloin paketin voi tilata yli 1100 Matkahuollon noutopisteeseen, Siwaan, Valintataloon, K-Marketiin tai R-Kioskiin.