Geocaching HQ:n pieni tammikuinen uutinen saattoi mennä monelta ohi. Maakohtaisia matkamuistokuvia, eli souvenireja, on aiempina vuosina perinteisesti tehty viidelle uudelle maalle joulukuussa. Viimeksi joulukuussa Chile, Indonesia, Kypros, Marokko ja Yhdysvallat saivat oman matkamuistokuvansa.

Tänä vuonna uusia matkamuistoja on tulossa reilusti enemmän, sillä joka kuukausi yksi uusi maa saa matkamuistonsa. Yhteensä uusia maakohtaisia matkamuistokuvia tulee siis kaksitoista kappaletta! Uusi käytäntö starttasi jo tammikuussa kun Peru sai oman matkamuistokuvansa. Geocaching HQ ei paljasta matkamuistokuvan saavia maita etukäteen, joten matkamuistoista kiinnostuneilla on joka kuukausi pientä jännitettävää. Uudet matkamuistot ilmestyvät automaattisesti profiiliisi, jos olet löytänyt geokätkön maasta ennen matkamuiston julkaisua.

Matkamuistot, eli souvenirit, ovat geokätköilyprofiilissa näkyviä pieniä kuvia. Souvenireja saa löytämällä geokätköjä eri maista ja osallistumalla megatapahtumiin. Souvenireja saa kerättyä myös erilaisten kampanjoiden yhteydessä.