Heinä-elokuussa on tarjolla kolme uutta matkamuistokuvaa kätköilyprofiiliin. Kesän matkamuistokuvissa on agenttiteema ja tällä kertaa matkamuistojen ehtoja ei kerrota suoraan, vaan kätköilijän on purettava salakielisiä viestejä selvittääkseen, mitä matkamuiston saaminen vaatii.

Aikaa kunkin matkamuiston saamiseen on viikonloppu ja salakielinen viesti paljastetaan Seattlen aikaa lauantaiaamuna, eli Suomessa viesti on selvitettävissä lauantaina iltapäivällä tai illalla. Premium-jäsenille salakielinen viesti lähetetään kuitenkin jo viikkoa aikaisemmin.

MatkamuistoViesti premium-jäsenilleViesti kaikilleSuoritettavissa
Mission GC 122.7.30.7.30.7. – 31.7.
Mission GC 25.8.13.8.13.8. – 14.8.
Mission GC 319.8.27.8.27.8. – 28.8.

Lisätietoja englanniksi Geocaching Blogissa.

Alun perin matkamuistokuvia sai lähinnä eri maissa ja osavaltioissa käymällä, mutta nykyään valtaosa uusista matkamuistokuvista tulee erilaisista tapahtumista ja erikoiskampanjoista.