Hyvää joulua!

Geokätköt.fi toivottaa kaikille geokätköilijöille hyvää joulua ja kätkörikasta uutta vuotta!

Samalla haluamme kiittää kaikkia lukijoitamme ja asiakkaitamme kuluneesta vuodesta. Tänä vuonna on tapahtunut hurjan paljon ja nyt on aika rauhoittua hetkeksi joulun viettoon.

Uudistimme Geokätköt.fi -sivut kokonaan kesällä ja lokakuussa avasimme oman geokätköilykauppamme. Emme villeimmissä kuvitelmissammekaan osanneet kuvitella kuinka hyvän vastaanoton uusi geokätköilykauppa saisi. Tämä on ollut erinomainen alku ja siitä innostuneina odotamme jo innolla ensi vuotta. Meillä on useampikin mielenkiintoinen projekti takataskussa ja ensi vuoden aikana tullaan näkemään ainakin paljon uusia tuotteita. Kuuntelemme tietysti edelleen teidän toiveitanne valikoimien suhteen. Olemmekin jo saaneet paljon hyviä ideoita ja näitä tullaan toteuttamaan.

Rauhallista joulun aikaa ja kätköilyn iloa!