Kosteudenkestävä PET-purkin lokikirja

1,20  sis. alv

Tuote on valitettavasti loppunut varastosta.

Kuvaus

Kosteudenkestävästä synteettisestä paperista valmistettu lokikirja on erinomainen valinta PET-putkiloon. Geokätköjä haetaan säässä kuin säässä ja ennen pitkää joku käy kätkölläsi sadesäällä. Tämä lokikirja ei kosteutta säikähdä vaan pysyy hyvässä kunnossa kosteanakin. Unohda homeiset paperimössöt ja laita geokätköön kerralla kunnollinen lokikirja.

PET-lokikirjassa on 50 sivua.

Lokikirjan mitat:

Leveys: 8,4 cm
Korkeus: 1,7 cm
Paksuus: 0,4 cm

Geokätköilijänimimerkki reijamasan toinen osuus r af reijamasa on pitkän linjan graafinen ammattilainen joka oli taannoin töissä eräässä suurehkossa tulostusalan firmassa. Kesällä iltavuorot olivat pitkiä eikä ihan joka illaksi löytynyt töitä, joten hän alkoi keksiä käyttöä leikkuusta ylijääneelle säänkestävälle paperille. Tuo materiaali oli tyyristä, eikä sitä tohtinut heittää hukkaan. Niinpä hän alkoi värkätä niistä lokikirjoja omiin purkkeihinsa, eikä aikaakaan kun jo keksi, että näistä voisi olla iloa muillekin. Näin syntyivät reijamasa-laatuiset lokikirjat, joita on voinut bongata geokätköistä aina Ameriikkaa myöden jo vuodesta 2008.

Enää lokikirjoja ei tehdä ylijäämämateriaalista mutta tekniikka on edelleen sama: Jokainen lokikirja on käsin tehty. Toki tulostukset tehdään lasertulostimin ja paperi on tehdasvalmisteista, mutta näin pienien vihkosten valmistamiseksi ei kirjapainojen nurkissa yleensä loju koneistusta, joten joka ikinen niittaus ja sivuntaitos on yksitellen tehty.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kosteudenkestävä PET-purkin lokikirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *