Oi, näitä onkin jo odoteltu! Saimme kaupan valikoimiin uusia, kosteuden kestäviä lokikirjoja. Uudet lokikirjat ovat monelle jo ennestään tuttua reijamasa-laatua ja ne sopivat erityisesti pieniin kätköpurkkeihin.

Jos reijamasa-lokikirjat eivät vielä ole tuttuja, niin suosittelemme tutustumaan! Lokikirjat valmistetaan käsityönä Suomessa melkein kymmenen vuoden kokemuksella. Alkuun tarjolla on kolme pieniin geokätköihin sopivaa kokoa: pieni ja kapea PET-putkiloon sopiva malli, isompi ohut malli ja vähän pienempi, mutta paksumpi malli.

Lokikirjoissa on tyhjät sivut, koska omien havaintojemme mukaan geokätköilijät täyttävät lokikirjaa keskimäärin tehokkaammin ilman viivoituksia. Jos lokien paikat merkitään viivoilla, niin useimmat käyttävät koko annetun tilan. Ilman viivoja lokeja kirjoitetaan yleensä tiiviimmin ja vihkojen sivut tulevat käytettyä tehokkaammin.

Kosteudenkestävää paperia

Kosteudenkestävä paperi on aina fiksu valinta geokätkön lokikirjaan. Vaikka itse kätköpurkki olisi miten tiivis ja kestävä, niin ennen pitkää joku käy kätkölläsi sadesäällä ja lokikirja kastuu. Kosteudenkestävä paperi ei ole vedestä moksiskaan, vaan säilyttää vahvuutensa. Pieni panostus kunnon lokikirjaan säästää paljon omia vaivojasi geokätkön huollossa.

Suurempiin geokätköihin suosittelemme isompia Rite in the Rain -lokikirjoja, vaikka mikään ei tietysti estä laittamasta pientä lokikirjaa isoon purkkiin.