Kätkötarkastajat

Vapaaehtoiset kätkötarkastajat ovat kokeneita geokätköilyn harrastajia, jotka toimivat Geocaching.com:n apuna kätköjen julkaisemisessa. Kätkötarkastajat katselmoivat julkaistavat kätköt kätkökuvauksen tietojen perusteella ja arvioivat ovatko ne ohjesääntöjen mukaisia.

Kätkötarkastajat eivät käy tarkastamassa kätköjä maastossa. Se olisi vapaaehtoistyönä mahdoton urakka.

Suomalaiset kätkötarkastajat

Suomessa toimii tällä hetkellä seitsemän vapaaehtoista kätkötarkastajaa. Kätkötarkastajiin saa tarvittaessa yhteyden heidän profiilienssa kautta.

Aiemmin tarkastajana toimivat myös Reviewer Niatpac Nagrom, Finnish Geocache Reviewer III, FGR4 ja El-ahrairah.

Kätkötarkastajien valinta

Geokätkötarkastajaksi ei voi suoraan hakeutua, vaan Geocaching HQ pyytää tarvittaessa vapaaehtoisia tehtävään. Sopivat ehdokkaat Geocaching HQ valitsee yhteistyössä kotimaisten tarkastajien kanssa ja lopullisessa valinnassa on apuna koko kansainvälinen tarkastajayhteisö.

Tarkastajaksi mielivän geokätköilijän kannattaa tutustua Geocaching.com:n aihetta käsittelevään ohjesivuun.

3 kommenttia artikkelille “Kätkötarkastajat”

 1. Riitta Mämmi

  Vahingossa arkistoin kätkön kun piti vaan hyllyttää. Miten saan yhteyden sen tarkastajaan että saisin muutettua statuksen?

  Vastaa
  • Geokätköt.fi

   Nykyiset tarkastajat kutsuvat tarvittaessa uusia tarkastajia. Valinta tapahtuu yhteistyössä Groundspeakin ja kansainvälisen tarkastajayhteisön kanssa. Paras tapa tulla huomatuksi on olla aktiivinen kätköily-yhteisössä ja kehittämällä omia taitoja. Lisätietoja löydät Geocaching.com:n Help Centeristä.

   Vastaa

Kirjoita kommentti

 • (will not be published)