Kätkön hyllyttäminen

Jos kätkösi katoaa tai joudut huoltamaan sitä, se voidaan tilapäisesti hyllyttää (disable). Hyllyttäminen kertoo muillle geokätköilijöille, että kätkö ei juuri nyt ole haettavissa, mutta se on tulossa takaisin pian.

Geokätkön hyllyttäminen

Hyllytys on syytä tehdä heti kun tiedät että kätkö on kadonnut tai, että aiot hakea sen huollettavaksi etteivät geokätköilijät käy paikalla turhaan etsimässä.

  1. Mene kätkön sivulle.
  2. Klikkaa Disable Listing -linkkiä.
  3. Päädyt samalla lomakkeelle jolla olet kirjannut löytöjä, mutta nyt lokin tyyppinä (Type of Log) on Temporarily Disable Listing, eli ’hyllytä kätkö väliaikaisesti’.
  4. Kirjoita viestisi Comments -kenttään. Viestissä on hyvä kertoa syy hyllytykseen ja arvio hyllytyksen kestosta.
  5. Klikkaa Submit Log Entry -nappia

Hyllytetyn geokätkön aktivointi

Kun kätkö on taas kunnossa ja normaalisti haettavissa, se aktivoidaan (enable).

  1. Mene kätkön sivulle.
  2. Klikkaa Enable Listing
  3. Nyt lokin tyyppinä (Type of Log) on Enable Listing, eli ’Aktivoi kätkö’
  4. Kirjoita viestisi Comments -kenttään. Aktivointiviestissä on hyvä kertoa jos kätkössä on tapahtunut muutoksia esimerkiksi purkin koon suhteen. Muista kuitenkin päivittää muuttuneet tiedot myös kätkökuvaukseen.
  5. Klikkaa Submit Log Entry -nappia ja kätkösi on taas aktiivinen.

2 kommenttia artikkelille “Kätkön hyllyttäminen”

    • Geokätköt.fi

      Hei, vahingonssa arkistoidun kätkön voi palauttaa vain vapaaehtoinen kätkötarkastaja. Kannattaa olla yhteydessä vaikka tarkastajaan, joka julkaisi kätkön alunperin.

      Vastaa

Kirjoita kommentti

  • (will not be published)