Travel Bug

5,95  sis. alv

Kiinnitä Geocaching.com Travel Bug® -laatta haluamaasi esineeseen, anna sille tavoite ja tiputa se kätköön. Travel Bugin liikkeitä voi seurata Geocaching.com:n kartalla.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Omien matkalaisten lähettäminen maailmalle on jännittävää! Liitä uniikilla seurantakoodilla varustettu lätkä haluamaasi esineeseen ja jätä se johonkin geokätköön tai anna toiselle geokätköilijälle kuljetettavaksi. Laattaan sopii liitettäväksi esimerkiksi avaimenperä tai muu kestävä esine.

Matkalainen kulkee geokätköilijöiden mukana geokätköstä toiseen tai kätköilijältä kätköilijälle. Pisimpään kiertäneet matkalaiset ovat matkustaneet kymmeniä tuhansia kilometrejä ja käyneet useilla mantereilla.

Matkalainen saa oman sivun Geocaching.com -sivustolla ja voit seurata sen matkaa kartalla. Matkalaisen nähneet tai sitä liikuttaneet geokätköilijät voivat liittää kuvia ja tekstejä lokeihin. Saat aina sähköpostilla ilmoituksen, kun matkalainen liikkuu.

Travel Bug -laatat toimitetaan parina. Molemmissa laatoissa on sama seurantatunnus. Voit käyttää kopiolaattaa, jos alkuperäinen katoaa. Laatta on valmistettu kestävästä alumiinilevystä.

Uusi Travel Bug aktivoidaan Geocaching.com -sivulla.

Pakkaus sisältää:

  • Kaksi Travel Bug -laattaa samalla seurantakoodilla (toisessa teksti TRAVEL BUG ja toisessa COPY TAG)
  • Palloketju laatan kiinnittämiseen

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Travel Bug”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *