The Tick Key® -punkinpoistin

6,90  sis. alv

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Punkki, tuo metsiemme vaarallisin peto, tarttuu aina silloin tällöin geokätköilijän matkaan. Punkit levittävät valitettavasti tauteja. Lähinnä tietyillä alueilla esiintyvään puutiaisaivokuumeeseen auttaa rokote, mutta borrelioositartunnalta suojautuu parhaiten poistamalla iholle kiinnittyneen punkin mahdollisimman nopeasti. Punkkitarkastus kannattaa tehdä aina kätköilypäivän jälkeen.

The Tick Key on pieni ja kevyt avaimenperäksi sopiva työkalu punkkien poistamiseen. Tämä kulkee helposti aina mukana. The Tick Key on helppo käyttää! Ujuta punkki avaimen kapeimpaan kohtaan ja jatka avaimen vetämistä, jolloin punkki irtoaa siististi iholta. Puhdista puremakohta ja punkinpoistaja huolellisesti taudinaiheuttajien varalta.

Tarkkaile puremakohtaa punkin poistamisen jälkeen. Rengasmainen punoitus iholla on merkki borrelioosista ja vaatii lääkärin hoitoa.

The Tick Key sopii niin eläimille kuin ihmisillekin. Punkinpoistajaan on painettu virallinen Geocaching.com-logo. Valmistettu alumiinista Amerikan Yhdysvalloissa.

Värinä metsäinen vihreä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Tick Key® -punkinpoistin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *