QR Travel Bug (pimeässä hohtava musta)

6,90  sis. alv

Tyylikkään musta Travel Bug -laatta QR-koodilla

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

QR Travel Bug on kuin tavallinen Travel Bug, mutta laatan taustapuolella on QR-koodi. Travel Bugin löytänyt geokätköilijä voi lukea QR-koodin älypuhelimella ja päästä suoraan matkalaisen omalle sivulle Geocaching.com:ssa.

Musta QR Travel Bug hohtaa pimeässä, joten se pysyy paremmin tallessa yöllisilläkin kätköilyretkillä!

Omien matkalaisten lähettäminen maailmalle on jännittävää! Liitä uniikilla seurantakoodilla varustettu lätkä haluamaasi esineeseen ja jätä se johonkin kätköön tai anna toiselle kätköilijälle kuljetettavaksi. Laattaan sopii liitettäväksi esimerkiksi avaimenperä tai muu kestävä esine.

Matkalainen kulkee geokätköilijöiden mukana geokätköstä toiseen tai kätköilijältä kätköilijälle. Pisimpään kiertäneet matkalaiset ovat matkustaneet kymmeniä tuhansia kilometrejä ja käyneet useilla mantereilla.

Matkalainen saa oman sivun Geocaching.com -sivustolla ja voit seurata sen matkaa kartalla. Matkalaisen nähneet tai sitä liikuttaneet geokätköilijät voivat liittää kuvia ja tekstejä lokeihin. Saat aina sähköpostilla ilmoituksen, kun matkalainen liikkuu.

Travel Bug -laatat toimitetaan parina. Molemmissa laatoissa on sama seurantatunnus. Voit pitää kopiolaatan itselläsi tai laittaa sen liikkeelle alkuperäisen laatan kadotessa. Kopiolaatassa ei ole QR-koodia. Laatat on valmistettu kestävästä alumiinilevystä.

Uusi Travel Bug aktivoidaan Geocaching.com -sivulla.

Pakkaus sisältää:

  • Pimeässä hohtava musta Travel Bug -laatta QR-koodilla
  • Kopiolaatta samalla seurantakoodilla
  • Palloketju laatan kiinnittämiseen

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “QR Travel Bug (pimeässä hohtava musta)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *