Etsi piilottamamme travel bug Haapajärven keskustasta megaviikonlopun aikana!

Yleensä piilotetaan geokätköjä, mutta nyt piilotimme Travel Bugin. Tämä ei kuitenkaan ole ihan tavallinen matkalainen, sillä tarjoamme sen seurantakoodilla 15 % alennuksen vähintään 50 euron tilauksesta verkkokaupassamme. Nyt onkin loistava mahdollisuus hankkia kätköilytarvikkeita normaaliakin edullisemmin. Valikoimistamme löydät mm. Garminin GPS-laitteet, Fenix-lamput ja aidot Shop Geocaching -tuotteet. Alennuksen saat syöttämällä bugin seurantakoodin alennuskoodina tilauksen yhteydessä. Tarjous on voimassa heinäkuun loppuun saakka.

No mistäs sen alennuskoodi-bugin sitten löytää? Tässä vaiheessa annamme vinkiksi vain, että travel bug on piilotettu Haapajärven keskustaan. Paikka on sellainen, että nähdessäsi kyllä ymmärrät, että tuolla sen täytyy olla. Jätäthän Travel Bugin paikoilleen muidenkin löydettäväksi!