Tuki ja takuu

Garmin-tuotteet

Suomesta ostetuilla Garmin –laitteilla on kahden vuoden takuu ostopäivästä laskettuna. Mainittuna ajanjaksona tehdyn reklamaation perusteella Garmin vaihtaa tai korjaa laitteen oman harkintansa mukaan. Laitteet, jotka ovat vahingoittuneet virheellisen käsittelyn, ulkoisten vaurioiden tai ei sallittujen muutosten tai korjausten seurauksena, eivät kuulu takuun piiriin. Takuuhuoltopyyntöön on aina liitettävä ostokuitti.

Tekninen tuki

Jos tarvitset ohjeita tai tukea, Garminin tukisivuilla on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Tekninen tuki puh. 09-6937 9758.

Garminin tekniseen tukeen saa yhteyden lomakkeella.


Fenix-valaisimet

Takuuehdot

Takuuaikana Fenix korjaa materiaali- tai valmistusviat veloituksetta joko a) korjaamalla tuotteen tai osat, b) vaihtamalla tuotteen tai osat silloin kun tuottetta on käytetty normaalikäytössä. Takuu ei korvaa vuotaneiden paristojen aiheuttamia vaurioita tai tuotteen normaalia kulumista käytön aikana. Takuuaikana tuote vaihdetaan samanlaiseen tai vastaavaan tuotteeseen mikäli kyseistä mallia ei enää ole saatavilla.

Takuuaika

Takuuaika on 5 vuotta ostopäivästä lukien. Tuotteen korjaus tai vaihto ei pidennä tai uudista takuuaikaa eikä muutoinkaan vaikuta siihen. Takuuaikana korjattuja tai vaihdettuja osia koskee jäljellä oleva alkuperäinen takuuaika. Takuuaika vaihtelee tuotteiden mukaan allaolevan taulukon mukaisesti.

TUOTETAKUU
Käsilamput, otsalamput, pyörälamput, lyhdyt (sisältää ladattavat lamput mutta ei ladattavia paristoja)5 vuotta (ei ladattavat paristot)
Käsilamput, otsalamput, pyörälamput, lyhdyt (mallit joissa sisäänrakennettu ladattava paristo)2 vuotta (sisältäen ladattava paristot)
Ladattavat paristot, latauslaitteet, pyöräpidike, etäkytkin1 vuotta

Rajoitettu elinikäinen takuu: Lampuilla joissa ei enää ole takuuaikaa, tarjoamme varaosasaannin. Asiakkaalle ilmoitetaan varaosien ja korjauksen kustannus ennen toimenpiteen suorittamista.

Takuutodistus: Asiakkaat jotka ottavat yhteyttä valtuutettuun Fenix takuuhuoltoon, tulee toimittaa jokin seuraavista tiedoista: täytetty Fenix takuutodistus, tuotelasku, ostokuitti tai takuuaikana suoritettu takuunrekisteröinti.

Tuotetakuu ei kata vaurioita tai häiriöitä jotka ovat aiheutuneet: tuotteen normaalista kulumisesta, sellaisesta käytöstä johon tuotetta ei ole suunniteltu tai tarkoitettu, paristovuodot, vauriot tai viat jotka ovat aiheutuneet tuotteen käyttöohjeiden vastaisesta käytöstä esimerkiksi valaisimen sinetöity valaisinosa on purettu vastoin tuotteen käyttöohjeissa olevaa kieltoa.

Fenix-tuotteiden huoltopyynnön teet lomakkeella.


König-tuotteet

Königin teknisen tuen, ajurit ja käyttöohjeet löydät Königin kotisivuilta.


 

Yleinen tuki

Asiakaspalvelumme neuvoo ja opastaa sinua kaikkien meiltä ostettujen tuotteiden takuu ja tukiasioissa. Saat meihin parhaiten yhteyden yhteydenottolomakkeella.