Garmin Oregon 700 käsi-GPS

349,00  sis. alv

Uusittu antenni takaa paremman satelliittivastaanoton ja sen ansiosta kannettava Oregon 700 GPS ja GLONASS -laite tuo luonnon entistä lähemmäs. Tämä kestävä navigaattori sopii kaikenlaiseen toimintaan, kuten vaellukseen, pyöräilyyn, geokätköilyyn, kiipeilyyn, melontaan ja maastoratsastukseen.

Tuote on valitettavasti loppunut varastosta.

Kuvaus

Uusittu antenni takaa paremman satelliittivastaanoton ja sen ansiosta kannettava Oregon 700 GPS ja GLONASS -laite tuo luonnon entistä lähemmäs. Tämä kestävä navigaattori sopii kaikenlaiseen toimintaan, kuten vaellukseen, pyöräilyyn, geokätköilyyn, kiipeilyyn, melontaan ja maastoratsastukseen. Laite sisältää langattoman yhteyden (Wi-Fi, Bluetooth ja ANT+), Active Weather -tuen, jossa animoitu päällekkäistutka, vuoden mittaisen BirdsEye -satelliittikuvatilauksen ja sisäänrakennetun kolmeakselisen kompassin, jossa on barometrinen korkeusmittari.

Kaikkea hauskaa osoitteessa Geocaching.com

Oregonin langaton yhteys sivustoon Geocaching.com mahdollistaa entistä helpomman tavan nauttia geokätköilystä. Voit määrittää laitteeseen automaattiset päivitykset kaikista uusista geokätköistä. Enää sinun ei tarvitset kirjoittaa koordinaatteja käsin tai tulostaa geokätköjen tietoja paperille.

Enemmän yhteyksiä, vähemmän hankaluutta1

Oregon 700 -laitteen laajennetut langattomat ominaisuudet mahdollistavat helpon ohjelmiston päivityksen, säätutkan tarkkailun2 ja seikkailujen lataamisen Garmin Connect -verkkoyhteisöön. Voit jakaa jopa LiveTrack-sijaintitietoja tai geokätköjen löytöjä Wi-Fi:n tai älypuhelimen avulla. Voit vastaanottaa sähköpostiviestejä, tekstiviestejä tai hälytyksiä suoraan laitteeseen älykkäiden ilmoitusten avulla, jos sinulla on Bluetooth-yhteys yhteensopivaan älypuhelimeen. Näin pysyt ajan tasalla myös poissa ollessasi.

Navigoi perille

Oregon 700 -laite mahdollistaa kattavan navigoinnin ja jäljittämisen sekä valta- että syrjäteillä käyttäen GPS- ja GLONASS-toimintoa sekä ABC-tunnistimia (korkeusmittari, ilmapainemittari ja kompassi). Kiinteä korkeusmittari tuottaa korkeustiedot, jolloin nousun ja laskun seuraaminen on tarkkaa, ja ilmanpainemittarin avulla voidaan ennustaa säänmuutoksia ilmanpaineen lyhyen aikavälin vaihteluiden perusteella. Kolmiakselisen sähköisen kompassin ansiosta saat suuntatiedot riippumatta siitä, oletko liikkeessä vai et. Oregon 700 -laitteessa on myös TracBack®-ominaisuus, jonka avulla voit palata samaan reittiä takaisin aloituspisteeseen. Voit myös merkitä esimerkiksi leirintäalueen, kulkuneuvon tai muun sijainnin, johon haluat palata.

Nauti näkymistä kirkkaassa näytössä

Oregon 700 -laitteessa on kirkas, auringossa luettava 3-tuumainen kosketusnäyttö, jota voi käyttää sekä vaaka- että pystysuunnassa. Laite tukee monenlaisia karttavaihtoehtoja, kuten BlueChart® g2 HD -karttoja vesialueilla navigointiin tai City Navigator® -karttoja käännöskohtaiseen ajo-opastukseen. Kestävä ja IPX7-vesiluokiteltu Oregon-sarja on suunniteltu toimittamaan kartta- ja reittitietoja kaikissa olosuhteissa. Voit jopa muokata Oregon-laitteesi näyttöä ilmaisilla latauksilla, jotka ovat saatavilla Garmin Connect IQ -verkkokaupassa3.

Suunnittele seuraava matka

Suunnittele seuraava matkasi BaseCamp™-ohjelmistollamme, jolla voit tarkastella ja järjestää karttoja, reittipisteitä, reittejä ja jälkiä. Tällä maksuttomalla matkasuunnitteluohjelmistolla voit myös luoda Garmin Adventures -seikkailuja, joita voit jakaa verkossa kavereiden, perheen tai muiden matkailijoiden kanssa. BaseCamp-ohjelmisto näyttää tietokoneen näytössä laitteesi kaikki topografiset karttatiedot, kuten korkeuskäyrät ja -profiilit. Lisäksi sillä voi siirtää lähes rajattoman määrän satelliittikuvia laitteeseen BirdsEye-satelliittikuvatilauksen avulla.

1Pariliitettynä yhteensopivaan älypuhelimeen. Lisätietoja yhteensopivuudesta on osoitteessa garmin.com/ble.
2Alaviite: Active Weather on saatavilla Alankomaissa, Belgiassa, Espanjassa, Irlannissa, Iso-Britanniassa, Itävallassa, Luxemburgissa, Norjassa, Portugalissa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Sloveniassa, Suomessa, Sveitsissä ja Tanskassa sekä osassa Pohjois-Italiaa.
3Sovellukset, widgetit ja tietokentät esitellään, kun ne ovat saatavilla. Kaikki tuotteet eivät välttämättä ole yhtä aikaa saatavilla. Tarkista sivustostamme, mitä tuotteita Connect IQ:ssa on tällä hetkellä saatavilla.

Bluetooth®-sana ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Wi-Fi® on Wi-Fi Alliance Corporationin rekisteröity tavaramerkki.

Tekniset tiedot

Fyysiset tiedot ja suorituskyky

KelluvaEi
Näytön koko, LxK3,8 x 6,3 cm, lävistäjä 7,6 cm (3 tuumaa)
Näytön tarkkuus, LxK240 x 400 kuvapistettä
Mitat6,1 x 11,4 x 3,3 cm
Akku2 AA-paristoa (ei mukana), NiMH- tai litiumakkua suositellaan, ladattava NiMH-akku (valinnainen)
Liitännätnopea USB- ja NMEA 0183 -yhteensopiva
VesiluokitusIPX7
Paino209,8 g akun kanssa
Näytön tyyppiTransflektiivinen TFT-värikosketusnäyttö
AkunkestoEnintään 16 tuntia
Herkkä vastaanotinKyllä

Kartat ja navigointi

Yhteensopiva muistikorttien kanssamicroSD™-kortti enintään 32 Gt (lisävaruste)
PeruskarttaKyllä
Reitit250
Jälkiloki20 000 reittipistettä; 250 tallennettua jälkeä
Reittipisteet/suosikit/sijainnit10 000
Sisäinen muisti1,7 Gt
Esiladatut kartatEi
Mahdollisuus lisätä karttojaKyllä

Ominaisuudet

Kuvien katseluohjelmaKyllä
Barometrinen korkeusmittariKyllä
KosketusnäyttöKyllä
Lisäominaisuudet
  • Langaton tuki: kyllä (Wi-Fi, Bluetooth ja ANT+)
  • Karttaosiot: 15 000
  • Active Weather: kyllä
  • Connect IQ -yhteensopivuus: kyllä (widgetit, sovellukset ja tietokentät)
Garmin Connect™ -yhteensopiva (Internet-yhteisö, jossa voi analysoida, luokitella ja jakaa tietoja)Kyllä
Auringon ja kuun vaiheiden tiedotKyllä
Automaattinen reititys (tiereitti käännös käännökseltä)Kyllä (valinnaiset yksityiskohtaiset tiekartat)
Sopii geokätköilyssä käytettäväksiKyllä (paperiton)
Tiedonsiirto laitteesta toiseen (mahdollisuus siirtää tietoja toisiin samanlaisiin laitteisiin)Kyllä (lisäksi kuvat ja mukautetut kartat)
VuorovesitaulukotEi
Metsästys-/kalastuskalenteriKyllä
KameraEi
Sähköinen kompassiKyllä (kallistuksen kompensointi, kolmiakselinen)
Yhteensopiva mukautettujen karttojen kanssaKyllä
Mukautetut kohdepisteet (mahdollisuus lisätä uusia kohdepisteitä)Kyllä
Pinta-alamittausKyllä

Pakkauksessa

  • Oregon 700
  • USB-kaapeli
  • Karbiinihaka
  • Oppaat

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Garmin Oregon 700 käsi-GPS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *