Garmin Chirp

18,90  sis. alv

Chirp on ainutlaatuinen langaton majakka, joka on suunniteltu erityisesti geokätkentään. Edullinen, kestävä ja vesitiivis chirp voi kommunikoida ja sitä voidaan ohjelmoida kaikkien yhteensopivien kannettavien langattomien Garmin-laitteiden kanssa.

Tuote on valitettavasti loppunut varastosta.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Chirp on ainutlaatuinen langaton majakka, joka on suunniteltu erityisesti geokätkentään. Edullinen, kestävä ja vesitiivis chirp voi kommunikoida ja sitä voidaan ohjelmoida kaikkien yhteensopivien kannettavien langattomien Garmin-laitteiden (myynnissä erikseen) kanssa. Chirp tallentaa vihjeet ja monikätköjen koordinaatit, laskee vierailijat ja vahvistaa kätkön läheisyyden. chirp on suojattu salasanalla, ja sen pariston käyttöikä on jopa vuoden.

Hae ja tallenna vihjeet

Mikä tahansa yhteensopiva kannettava langaton Garmin-laite voi ohjelmoida chirp-laitteen tallentamaan geokätkennän vihjeitä ja muita tietoja. Kun muut geokätkijät lähestyvät kätköäsi, he saavat hälytyksen lähellä olevasta kätköstä ja voivat käyttää chirpiin lataamiasi vihjeitä. Palattuasi chirp kertoo, kuinka monta vierailijaa kätkölläsi on käynyt.

Monikätkön määrittäminen

chirpin avulla monikätkön määrittäminen ja ylläpitäminen on todella helppoa. Yhteensopivan kannettavan langattoman Garmin-laitteesi avulla chirp lähettää automaattisesti ohjelmakoordinaatit, jotta muut kätkijät voivat löytää kaikki monikätkösi vaiheet. Tai jos olet monikätkössä, chirpillä voit ladata koordinaatit. Ei siis ole tarpeen kirjoittaa käsin useita koordinaattiyhdistelmiä – vain yksi kosketus, ja olet jo matkalla seuraavaan vaiheeseen.

Kätkettävää — kestävää

chirp on suunniteltu geokätkijöille, joten se on valmistettu kestämään ankaraakin ulkokäyttöä. Lisäksi chirp on suojattu salasanalla, joten vain sinä voit ohjelmoida sitä. chirpin pariston käyttöikä on jopa vuoden, ja paristo on helppo vaihtaa. Lisäksi chirp sopii pienen kokonsa puolesta kätkentäkäyttöön, ja se on kestävä ja vesitiivis.

Tekniset tiedot

Laitteen mitat, LxKxS: 3,3 x 2,3 x 0,7 cm (1,3 x 0,9 x 0,3 tuumaa)
Paino: alle 28 g (1,0 unssia)
Vesitiivis: kyllä (IPX7 – 1 metri 30 minuuttia)
Paristo: jopa 1 vuosi jatkuvaa käyttöä, käyttäjä voi vaihtaa pariston, yhteensopivassa Garmin-laitteessa näkyy ilmoitus, kun pariston virta on vähissä
Kantama: jopa 10 metriä (32 jalkaa)
Salasanasuojaus: kyllä
Vihjeet:

  • Älä kiinnitä chirpiä metalliastiaan.
  • Älä kaiva chirpiä maahan.
  • Älä laita chirpiä veteen.
  • Yhteensopiva Garmin-laite havaitsee chirpin 10 metrin säteellä. Maksimoi lähetysalueen koko asettamalla chirp paikkaan, josta on esteetön näkymä joka suuntaan.

Pakkauksessa

  • chirp
  • CR2032-litiumnappiparisto
  • Pieni kiinnityslevy
  • Ohjeet

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Garmin Chirp”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *