Metsänhoitoyhdistykset levittävät tänäkin vuonna joulumieltä ja järjestävät jo perinteeksi muodostuneen kuusikätköilyn lauantaina 16.12. Nopeimmille on tarjolla ilmainen joulukuusi! Kätkettyjä joulukuusia  on tänä vuonna piilotettu yhteensä 40 metsänhoitoyhdistyksen alueelle.

Kunkin kuusen piilopaikalle ensimmäisenä ehtinyt saa punaisilla metsänhoitoyhdistyksen nauhoilla merkityn valmiiksi kaadetun joulukuusen itselleen. Paikalla on myös kätköpurkki, jonka lokikirjaan kaikki voivat merkitä käyntinsä. Kuusikätköt eivät ole virallisia geokätköjä, eikä niiden löytöjä voi kirjata geokätköilysivustolle.

Joulukuusien koordinaatit julkaistaan lauantaiaamuna 16.12. noin kello kahdeksan Metsänhoitoyhdistysten sivuilla.

Aiempina vuosina useimmat kuuset on käyty hakemassa hyvinkin nopeasti, joten kannattaa olla lähtövalmiina heti aamukahdeksalta, jos kuusta havittelee. Onnea kuusijahtiin!

Lisätietoja ja lista mukana olevista metsänhoitoyhdistyksistä löytyy Metsänomistajien uutisista.