Garmin GPSMAP 64 käsi-GPS

229,95  sis. alv

Kestävä GPSMAP® 64 -käsinavigaattori sisältää herkän GPS- ja GLONASS-vastaanottimen sekä quad helix -antennin nopeaa paikannusta ja laadukasta vastaanottoa varten, 4 Gt:n sisäisen muistin, johon mahtuu runsaasti jälkiä ja kätköjä, microSD-korttipaikan lisäkartoille sekä ulkoiluun optimoidun kahden akun järjestelmän.

Tuote on valitettavasti loppunut varastosta.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kestävä GPSMAP® 64 -käsinavigaattori sisältää herkän GPS- ja GLONASS-vastaanottimen sekä quad helix -antennin nopeaa paikannusta ja laadukasta vastaanottoa varten, 4 Gt:n sisäisen muistin, johon mahtuu runsaasti jälkiä ja kätköjä, microSD-korttipaikan lisäkartoille sekä ulkoiluun optimoidun kahden akun järjestelmän.

GPSMAP 64 -karttanäyttö

Säilytä suuntasi

GPSMAP 64 löytää sijaintisi nopeasti ja tarkasti quad helix -antennin ja herkän GPS- ja GLONASS-vastaanottimen avulla ja säilyttää sijainnin myös tiheässä metsässä ja syvissä laaksoissa. Edut ovat selviä – olitpa tiheässä metsässä tai vain korkeiden rakennusten ja puiden lähettyvillä, voit luottaa GPSMAP 64 -laitteen vievän sinut perille silloin kuin eniten sitä tarvitset.

Luota ulkoilun ammattilaiseen

GPSMAP 64 on todellinen ulkoiluun optimoitu GPS-käsilaite. Kaikki sen ominaisuudet on suunniteltu toimimaan luotettavasti ankarimmissakin ja haastavimmissakin ympäristöissä. Luettavuuden kaikissa olosuhteissa takaa GPSMAP 64 -laitteen kirkas 2,6 tuuman auringossakin helposti luettava värinäyttö, jota on helppo käyttää kaikenlaisilla käsineillä niin huojuvissa, kylmissä kuin märissäkin olosuhteissa, koska siinä on painikeperustainen käyttöliittymä. Käyttömukavuutta ja vapautta lisäävä kahden akun järjestelmä tukee sekä akkua, jonka voi ladata laitteessa, että perinteisiä AA-paristoja. Täyteen ladattu GPSMAP 64 -laitteen akku riittää enintään 16 tunniksi, joten virta riittää taatusti koko päiväksi, vaikka vastaan tulisi odottamattomia viivytyksiä.

Tutki maastoa

GPSMAP 64 sisältää kattavat navigointiominaisuudet. Navigoi reittipisteiden, jälkien ja reittien avulla luotettavasti maastossa. Kotiin pääset turvallisesti TracBack-ominaisuuden avulla.


GPSMAP 64 -geokätkö

Lisäkartat

GPSMAP 64 -laitteeseen on helppo lisätä esimerkiksi tarkkoja topografisia karttoja sekä meri- ja tiekarttoja. Voit ladata 4 Gt:n sisäiseen muistiin ja microSD-kortille kätevästi jonkin Garminin laadukkaista Topo-kartoista ja lähteä matkaan. Voit myös asettaa laitteeseen esiladatun BlueChart® g2 -kortin ja viettää upean päivän vesillä tai navigoida reittejä City Navigator NT® -karttatietojen avulla (katso yhteensopivuus Kartat-välilehdestä). Lisäksi GPSMAP 64 tukee BirdsEye™ Select -karttoja, joiden avulla voit ladata laadukkaita rasterikarttoja laitteeseen ja integroida niitä muihin karttoihin. 64 on myös yhteensopiva Garminin mukautettujen karttojen kanssa. Se on karttamuoto, jonka avulla voit muuntaa sekä paperisia että sähköisiä karttoja laitteeseen helposti ladattaviksi kartoiksi maksutta.

Löydä hauskuus

GPSMAP 64 tukee paperitonta geokätköilyä tarjoamalla 250 000 esiladattua kätköä vihjeineen ja kuvauksineen Geocaching.com-sivustosta. Lisäksi sen akunkesto on 16 tuntia. Paperittomuus on hyväksi ympäristölle ja parantaa tehokkuutta. GPSMAP 64 tallentaa ja näyttää tärkeimmät tiedot, kuten sijainnin, maaston, vaikeustason, vinkit ja kuvaukset. Sen ansiosta sinun ei enää tarvitse syöttää käsin koordinaatteja tai käyttää tulosteita! 64 on ohut, kevyt ja täydellinen matkakumppani kaikkiin ulkoilun haasteisiin.

Suunnittele seuraava matka

Suunnittele seuraava matkasi Garminin maksuttomalla BaseCamp™-matkasuunnitteluohjelmistolla, jolla voit tarkastella ja järjestää karttoja, reittipisteitä, reittejä ja jälkiä. BaseCampin avulla voit jopa esittää viimeisimmät seikkailusi aivan uudella tavalla luomalla Garmin Adventures -seikkailuja, joita on helppo jakaa kavereiden, perheenjäsenten tai muiden seikkailijoiden kanssa. BaseCamp näyttää topografiset karttatiedot, kuten korkeuskäyrät ja -profiilit, tietokoneessa 2D- tai 3D-muodossa.

Tekniset tiedot

Fyysiset tiedot ja suorituskyky

KelluvaEi
Näytön koko, LxK3,6 x 5,5 cm, lävistäjä 6,6 cm
Akku2 AA-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen). Suositus: NiMH- tai litiumakkuparisto.
Näytön tarkkuus, LxK160 x 240 kuvapistettä
Mitat6,1 x 16,0 x 3,6 cm
LiitännätUSB- ja NMEA 0183 -yhteensopiva
VesiluokitusIPX7
Paino260,1g akkujen kanssa
Näytön tyyppiHeijastava, värillinen 65 000 värin TFT-näyttö
Akunkesto16 tuntia
Herkkä vastaanotinKyllä

Kartat ja navigointi

Yhteensopiva muistikorttien kanssamicroSD™-kortti (lisävaruste)
Reittipisteet/suosikit/sijainnit5000
Esiladatut kartatEi
PeruskarttaKyllä
Reitit200
Jälkiloki10 000 reittipistettä, 200 tallennettua jälkeä
Sisäinen muisti4 Gt
Mahdollisuus lisätä karttojaKyllä

Ominaisuudet

KosketusnäyttöEi
LisäominaisuudetAntenni: Quad helix

GLONASS: kyllä

Esiladatut kätköt geocaching.com-sivustosta: 250 000

Garmin Connect™ -yhteensopiva (Internet-yhteisö, jossa voi analysoida, luokitella ja jakaa tietoja)Kyllä
Auringon ja kuun vaiheiden tiedotKyllä
Sopii geokätkennässä käytettäväksiKyllä (paperiton)
VuorovesitaulukotKyllä (mukana valinnainen BlueChart)
Yhteensopiva mukautettujen karttojen kanssaKyllä
Mukautetut kohdepisteet (mahdollisuus lisätä uusia kohdepisteitä)Kyllä
Kuvien katseluohjelmaKyllä
Barometrinen korkeusmittariEi
Automaattinen reititys (tiereitti käännös käännökseltä)Kyllä (valinnaiset yksityiskohtaiset tiekartat)
Tiedonsiirto laitteesta toiseen (mahdollisuus siirtää tietoja toisiin samanlaisiin laitteisiin)Ei
Metsästys-/kalastuskalenteriKyllä
KameraEi
Sähköinen kompassiEi
Pinta-alamittausKyllä

Pakkauksessa

  • GPSMAP 64
  • Kaulahihna
  • USB-kaapeli
  • Oppaat

Lisätiedot

Paino0.95 kg
Mitat14.2 × 13.9 × 7.4 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Garmin GPSMAP 64 käsi-GPS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...