Ale!

Garmin eTrex 30x käsi-GPS

239,00  199,00  sis. alv

eTrex 30x on suositun eTrex 30 -laitteemme päivitetty versio, jonka näytön tarkkuutta on parannettu ja sisäistä muistia laajennettu lisäkarttoja varten. Esiladattu Garmin TopoActive kartta tukee ja täydentää monenlaisia ulkoiluharrastuksia, kuten patikointia, geokätköilyä, pyöräilyä, vuorikiipeilyä ja kalastusta.

Tuote on valitettavasti loppunut varastosta.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

eTrex 30x on suositun eTrex 30 -laitteemme päivitetty versio, jonka näytön tarkkuutta on parannettu ja sisäistä muistia laajennettu lisäkarttoja varten. Esiladattu Garmin TopoActive kartta tukee ja täydentää monenlaisia ulkoiluharrastuksia, kuten patikointia, geokätköilyä, pyöräilyä, vuorikiipeilyä ja kalastusta. eTrex 30x -laitteen ominaisuuksia on parannettu eTrex 30 -laitteeseen verrattuna, mutta mallit vastaavat toisiaan helppokäyttöisyyden, edullisuuden ja legendaarisen kestävyyden suhteen.

Löydä oikea tie

eTrex 30x -laitteessa on parannettu 2,2-tuumainen, 65 000 värin näyttö, jota voi lukea helposti auringossa. Kestävä ja vesitiivis eTrex 30x kestää joka säällä. Sen käyttöliittymä on päivitetty, mutta laite kestää edelleen pölyä, likaa, kosteutta ja vettä edeltäjänsä tavoin.

Uudet työkalut retkille

Uusi sisäinen kolmiakselinen sähköinen kompassi, jossa on kallistuksen kompensointi, säilyttää sijaintisi, vaikka seisoisit paikallasi tai et pitäisi laitetta suorassa. Lisäksi laitteessa on barometrinen korkeusmittari, joka seuraa ilmanpaineen muutoksia, jotta tiedät sijaintipaikkasi korkeuden tarkasti. Voit myös määrittää korkeusmittarin seuraamaan ilmanpaineen muutoksia ja tarkkailla siten sääolojen muutoksia pitkällä aikavälillä.

Lähde minne tahansa

eTrex 30x -laitteen voi kiinnittää lähes mihin tahansa monenlaisilla yhteensopivilla telineillä. Käyttämällä autotelinettä ja City Navigator NT® -karttoja saat käännöskohtaiset ajo-ohjeet, ja tukevalla telineellä voit kiinnittää laitteen pyörään tai mönkijään. Laitteen voi kiinnittää jopa veneeseen kalastusta tai purjehdusta varten.

Hyödynnä koko maailma

eTrex-sarjan laitteet voivat seurata sekä GPS- että GLONASS-satelliitteja samanaikaisesti. Se merkitsee, että laite voi saa käyttöönsä 24 satelliittia enemmän kuin käyttäessään pelkästään GPS-järjestelmää. Lisäksi se löytää sijainnin keskimäärin 20 % nopeammin kuin pelkällä GPS-järjestelmällä. eTrex-laitteessa on tarkka EGNOS-ominaisuutta käyttävä GPS-vastaanotin ja HotFix-satelliittiennuste. Navigaattori paikallistaa sijainnin nopeasti ja tarkasti ja säilyttää GPS-sijainnin myös katvealueilla ja syvissä laaksoissa.

Esiladattu Garmin TopoActive kartta

eTrex 30x sisältää esiladattuna Länsi-Euroopan uuden Garmin TopoActive -kartan, jossa voit kätevästi hyödyntää GPS-järjestelmää ulkoillessasi. Kartta sisältää hyödyllisiä tietoja esimerkiksi patikointia ja pyöräilyä varten, tukee reititystä ja näyttää korkeuden muutokset*. Garmin TopoActive Western Europe kattaa seuraavat maat: Albania, Andorra, Itävalta, Belgia, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Islanti, Irlanti, Italia, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Alankomaat, Norja, Portugali, San Marino, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Iso-Britannia ja Vatikaanivaltio.
microSD™-korttipaikan avulla voit ladata laitteeseen lisäkarttoja, kuten Topo-karttoja, BlueChart® g2 -veneilykarttoja tai City Navigator® NT -karttoja. Lisäksi eTrex 30x tukee BirdsEye-satelliittikuvia (edellyttää tilausta), joita voit ladata ja lisätä karttoihin.

* Garmin TopoActive perustuu OSM-karttatietoihin. Kartan laatu on voimakkaasti riippuvainen paikallisten karttatietojen kattavuudesta. Garmin ei voi taata karttatietojen laatua eikä kattavuutta.

Jaa tiedot langattomasti

eTrex 30x -laitteesta voit jakaa reittejä, geokätköjä ja muita käyttäjätietoja langattomasti muiden yhteensopivien laitteiden kanssa. Voit siirtää tietoja ja jakaa seikkailusi kavereidesi kanssa valitsemalla send.

Lisäksi eTrex muodostaa yhteyden yhteensopiviin Garmin-laitteisiin, kuten VIRB™- ja lisävarusteantureihin, joita ovat tempe™,-jalka-anturi ja sykevyö.

Säilytä suuntasi

eTrex-laitteessa on tarkka EGNOS-ominaisuutta käyttävä GPS-vastaanotin ja HotFix-satelliittiennuste. Navigaattori paikallistaa sijainnin nopeasti ja tarkasti ja säilyttää GPS-sijainnin myös katvealueilla ja syvissä laaksoissa.

Löydä hauskuus

eTrex 30x tukee paperittoman geokätköilyn GPX-tiedostoja. Osoitteesta BaseCamp™-ohjelmistolla. Maksuttomalla matkasuunnitteluohjelmistolla voit tarkastella ja järjestää esimerkiksi karttoja ja reittejä ja jopa luoda Garmin Adventure -seikkailuja, joita voit jakaa kavereiden, perheenjäsenten tai kanssamatkailijoiden kanssa. BaseCamp näyttää topografiset tiedot 2D- tai 3D-muodossa tietokoneen näytössä. Jos sinulla on lisäksi BirdsEye-satelliittikuvatilaus, voit käyttää ohjelmistossa myös satelliittikuvia.

* Garmin TopoActive perustuu OSM-karttatietoihin. Kartan laatu on voimakkaasti riippuvainen paikallisten karttatietojen kattavuudesta. Garmin ei voi taata karttatietojen laatua eikä kattavuutta.

Tekniset tiedot

Fyysiset tiedot ja suorituskyky

KelluvaEi
Näytön koko, LxK3,5 x 4,4 cm, halkaisija 5,6 cm (2,2 tuumaa)
Näytön tarkkuus, LxK240 x 320 kuvapistettä
Mitat5,4 x 10,3 x 3,3 cm
Akku2 AA-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen). Suositus: NiMH- tai litiumakkuparisto.
LiitännätUSB
VesiluokitusIPX7
Paino141,7 g akkujen kanssa
Näytön tyyppi2,2-tuumainen, 65 000 värin TFT-näyttö
AkunkestoEnintään 25 tuntia
Herkkä vastaanotinKyllä

Kartat ja navigointi

Yhteensopiva muistikorttien kanssamicroSD™-kortti (lisävaruste)
PeruskarttaKyllä
Reitit200
Jälkiloki10 000 reittipistettä, 200 tallennettua jälkeä
Reittipisteet/suosikit/sijainnit2000
Sisäinen muisti3,7 Gt, mukaan lukien esiladatut kartat
Esiladatut kartatKyllä – Länsi-Euroopan Garmin TopoActive
Mahdollisuus lisätä karttojaKyllä

Ominaisuudet

Kuvien katseluohjelmaKyllä
Barometrinen korkeusmittariKyllä
KosketusnäyttöEi
Garmin Connect™ -yhteensopiva (Internet-yhteisö, jossa voi analysoida, luokitella ja jakaa tietoja)Ei
Auringon ja kuun vaiheiden tiedotKyllä
Automaattinen reititys (tiereitti käännös käännökseltä)Kyllä (valinnaiset yksityiskohtaiset tiekartat)
Sopii geokätkennässä käytettäväksiKyllä (paperiton)
Tiedonsiirto laitteesta toiseen (mahdollisuus siirtää tietoja toisiin samanlaisiin laitteisiin)Kyllä
VuorovesitaulukotKyllä (mukana valinnainen BlueChart)
KameraEi
Sähköinen kompassiKyllä
Yhteensopiva mukautettujen karttojen kanssaKyllä
Mukautetut kohdepisteet (mahdollisuus lisätä uusia kohdepisteitä)Kyllä
Pinta-alamittausKyllä

Pakkauksessa

  • eTrex 30x
  • USB-kaapeli
  • Oppaat

Lisätiedot

Paino0.251 kg
Mitat13.9 × 8.9 × 7.0 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Garmin eTrex 30x käsi-GPS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...