Garmin eTrex 20x käsi-GPS

189,00  sis. alv

eTrex 20x on suositun eTrex 20 -laitteemme päivitetty versio, jonka näytön tarkkuutta on parannettu ja sisäistä muistia laajennettu lisäkarttoja varten. Esiladattu Garmin TopoActive -kartta tukee ja täydentää monenlaisia ulkoiluharrastuksia, kuten patikointia, geokätköilyä, pyöräilyä, vuorikiipeilyä ja kalastusta.

Tuote on valitettavasti loppunut varastosta.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

eTrex 20x on suositun eTrex 20 -laitteemme päivitetty versio, jonka näytön tarkkuutta on parannettu ja sisäistä muistia laajennettu lisäkarttoja varten. Esiladattu Garmin TopoActive -kartta tukee ja täydentää monenlaisia ulkoiluharrastuksia, kuten patikointia, geokätköilyä, pyöräilyä, vuorikiipeilyä ja kalastusta. eTrex 20x -laitteen ominaisuuksia on parannettu eTrex 20 -laitteeseen verrattuna, mutta mallit vastaavat toisiaan helppokäyttöisyyden, edullisuuden ja legendaarisen kestävyyden suhteen.

Löydä oikea tie

eTrex 20x -laitteessa on parannettu 2,2-tuumainen, 65 000 värin näyttö, jota voi lukea helposti auringossa. Kestävä ja vesitiivis eTrex 20x kestää joka säällä. Sen käyttöliittymä on päivitetty, mutta laite kestää edelleen pölyä, likaa, kosteutta ja vettä edeltäjänsä tavoin.

Lähde minne tahansa

eTrex 20x -laitteen voi kiinnittää lähes mihin tahansa monenlaisilla yhteensopivilla telineillä. Käyttämällä autotelinettä ja City Navigator NT® -karttoja saat käännöskohtaiset ajo-ohjeet, ja tukevalla telineellä voit kiinnittää laitteen pyörään tai mönkijään. Laitteen voi kiinnittää jopa veneeseen kalastusta tai purjehdusta varten.

Hyödynnä koko maailma

eTrex-sarjan laitteet voivat seurata sekä GPS- että GLONASS-satelliitteja samanaikaisesti. Se merkitsee, että laite voi saa käyttöönsä 24 satelliittia enemmän kuin käyttäessään pelkästään GPS-järjestelmää. Lisäksi se löytää sijainnin keskimäärin 20 % nopeammin kuin pelkällä GPS-järjestelmällä. eTrex-laitteessa on tarkka EGNOS-ominaisuutta käyttävä GPS-vastaanotin ja HotFix-satelliittiennuste. Navigaattori paikallistaa sijainnin nopeasti ja tarkasti ja säilyttää GPS-sijainnin myös katvealueilla ja syvissä laaksoissa.

Esiladattu Garmin TopoActive

eTrex 20x sisältää esiladattuna Länsi-Euroopan uuden Garmin TopoActive -kartan, jossa voit kätevästi hyödyntää GPS-järjestelmää ulkoillessasi. Kartta sisältää hyödyllisiä tietoja esimerkiksi patikointia ja pyöräilyä varten, tukee reititystä ja näyttää korkeuden muutokset*. Garmin TopoActive West Europe -kartta kattaa seuraavat 23 maata: Andorra, Itävalta, Belgia, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Islanti, Irlanti, Italia, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Alankomaat, Norja, Portugali, San Marino, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Iso-Britannia, Vatikaanivaltio.
microSD™-korttipaikan avulla voit ladata laitteeseen lisäkarttoja, kuten Topo-karttoja, BlueChart® g2 -veneilykarttoja tai City Navigator® NT -karttoja. Lisäksi eTrex 20x tukee BirdsEye-satelliittikuvia (edellyttää tilausta), joita voit ladata ja lisätä karttoihin.

Pidä hauskaa

eTrex 20x tukee paperittoman geokätköilyn GPX-tiedostoja. Osoitteesta Geocaching.com voit ladata geokätköjä suoraan laitteeseen ja aloittaa niiden etsinnän välittömästi. eTrex 20x tallentaa kaikki keskeiset tiedot, kuten sijainnin, maastonmuodot, vaikeusasteen, vihjeet ja kuvaukset. Paperiton geokätköily on hyväksi ympäristölle, ja lisäksi säästyt koordinaattien kirjoittamiselta.

Suunnittele seuraava matka

Suunnittele seuraava seikkailusi BaseCamp™-ohjelmistolla. Maksuttomalla matkasuunnitteluohjelmistolla voit tarkastella ja järjestää esimerkiksi karttoja ja reittejä ja jopa luoda Garmin Adventure -seikkailuja, joita voit jakaa kavereiden, perheenjäsenten tai kanssamatkailijoiden kanssa. BaseCamp näyttää topografiset tiedot 2D- tai 3D-muodossa tietokoneen näytössä. Jos sinulla on lisäksi BirdsEye-satelliittikuvatilaus, voit käyttää ohjelmistossa myös satelliittikuvia.

*Garmin TopoActive perustuu OSM-karttatietoihin. Kartan laatu on voimakkaasti riippuvainen paikallisten karttatietojen kattavuudesta. Garmin ei voi taata karttatietojen laatua eikä kattavuutta.

Tekniset tiedot

Fyysiset tiedot ja suorituskyky

KelluvaEi
Näytön koko, LxK3,5 x 4,4 cm, halkaisija 5,6 cm
Näytön tarkkuus, LxK240 x 320 kuvapistettä
Mitat5,4 x 10,3 x 3,3 cm
Akku2 AA-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen). Suositus: NiMH- tai litiumakkuparisto.
LiitännätUSB
VesiluokitusIPX7
Paino141,7 g akkujen kanssa
Näytön tyyppi2,2-tuumainen, 65 000 värin TFT-näyttö
AkunkestoEnintään 25 tuntia
Herkkä vastaanotinKyllä

Kartat ja navigointi

Yhteensopiva muistikorttien kanssamicroSD™-kortti (lisävaruste)
PeruskarttaKyllä
Reitit200
Jälkiloki10 000 reittipistettä, 200 tallennettua jälkeä
Reittipisteet/suosikit/sijainnit2000
Sisäinen muisti3,7 Gt, mukaan lukien esiladatut kartat
Esiladatut kartatKyllä – Länsi-Euroopan Garmin TopoActive
Mahdollisuus lisätä karttojaKyllä

Ominaisuudet

Kuvien katseluohjelmaKyllä
Barometrinen korkeusmittariEi
KosketusnäyttöEi
Garmin Connect™ -yhteensopiva (Internet-yhteisö, jossa voi analysoida, luokitella ja jakaa tietoja)Ei
Auringon ja kuun vaiheiden tiedotKyllä
Automaattinen reititys (tiereitti käännös käännökseltä)Kyllä (valinnaiset yksityiskohtaiset tiekartat)
Sopii geokätköilyssä käytettäväksiKyllä (paperiton)
Tiedonsiirto laitteesta toiseen (mahdollisuus siirtää tietoja toisiin samanlaisiin laitteisiin)Ei
VuorovesitaulukotKyllä (mukana valinnainen BlueChart)
KameraEi
Sähköinen kompassiEi
Yhteensopiva mukautettujen karttojen kanssaKyllä
Mukautetut kohdepisteet (mahdollisuus lisätä uusia kohdepisteitä)Kyllä
Pinta-alamittausKyllä

Pakkauksessa

  • eTrex 20x
  • USB-kaapeli
  • Oppaat

Lisätiedot

Paino0.142 kg
Mitat14.2 × 13.9 × 7.4 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Garmin eTrex 20x käsi-GPS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...