Fenix HM65R SUPERRAPTOR otsalamppu

105,00  sis. alv

Tosi hyvä otsalamppu geokätköilyyn ja muuhun vaativaan käyttöön!

Tuote on valitettavasti loppunut varastosta.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Fenix HM65R SUPERRAPTOR – Siirry uudelle tasolle!

Aiempi Fenix HL60R RAPTOR oli testimenestys ja lähes täydellinen otsalamppu – emme tyytyneet tähän, kyseenalaistimme entisen, suunnittelimme kaiken uudelleen. Syntyi kaikkien aikojen tehokkain ja suorituskykyisin otsalamppu HM65R SUPERRAPTOR. Mahtava 1400 lumenin jatkuva valoteho, luokkansa paras valaisukyky, ultrakevyt magnesium runko, supernopea USB C -lataus ovat ominaisuuksia jotka tekevät tästä otsalampusta SUPERRAPTORin!

Kaikille etäisyyksille valaiseva optinen valaisukuvio

HM65R SUPERRAPTORissa on korkeatasoinen optisen luokan valokuvio. Erikoisteksturoidut heijasinkartiot muodostavat tehokkaan tasaisesti valaisevan valokuvion joka valaisee läheltä kauas aina 140 metriin asti. Kaksi itsenäisesti toimivaa lähi- ja kohdevalopolttimoa mahdollistavat optimaalisen valaisukuvion ja parhaan käyttöaikayhdistelmän. Valoa ei tuhlata turhaan pelkästään lähialuevalaisuun, vaan valoa saadaan juuri oikea määrä lähelle jolloin riittävä määrä valoa voidaan ohjata kohdevalokeilalla kauemmaksi. Tämä mahdollistaa turvallisen etenemisen myös nopeatahtisissa lajeissa kuten pyöräily, polkujuoksu jne.

Magnesinum runko – huippukevyt!
HM65R SUPERAPTOR on valmistettu ensimmäistä kertaa maailman keveimmästä metallista magnesiumista. HM65R otsalamppu on yli 30 % kevyempi kuin vastaavat alumiinista valmistetut lamput. Keveys on eräs merkittävä käytettävyyteen vaikuttava otsalampun valintakriteeri.

Nopeasti käyttökuntoon – huippunopea USB tyypin C -lataus
Eräs otsalampun tärkeä valintakriteeri on se, kuinka nopeasti se saadaan käyttökuntoon. HM65R SUPERRAPTOR latautuu jopa kolme kertaa nopeammin kuin tavanomaiset otsalamput. Nopea USB tyypin C-lataus lataa lampun huippunopealla 1500 mA latausvirralla. Latauksen merkkivalot seuraavat lampun latautumista ja jäljelläolevaa varaustilaa.

Käyttöhyötyyn perustuva design
HM65R lamppu ei näytä ainoastaan hyvältä PRO-luokan otsalampulta vaan se on myös toiminnallinen. Otsalampun painopiste sijaitsee lähellä käyttäjänsä päätä jolloin valaisin lähes häviää käyttäjäänsä. Lisäksi valaisinkartiot ovat suunnattu siten, että tyypillisessä käytössä valaisukulmaa ei ole tarvetta säätää vaan valaisukuvio on aina optimaalisessa kulmassa etenemiseen. Lampun molemmat valokeilat sijaitsevat lampun keskellä jolloin valaisukuvio on aina käyttäjän näkökentän keskellä.

Jatkuva valaisu ilman valotehon hiipumista
HM65R SUPERRAPTORissa on uusi eXtreme-tasavirtateknologia jonka ansiosta valaisimen valoteho pysyy tasaisena kaikilla tehotiloilla ilman tehon hiipumista. Tässä otsalampussa on tehokas jäähdytysjärjestelmä joka nostaa lampun suoritustasoa, vähentää virrankulutusta ja tekee siitä erittäin turvallisen käyttää myös maksimitehoilla.

Monipuoliset edulliset virtalähteet – ei kalliita erikoisakkuja!
HM65R SUPERRAPTOR toimii yhdellä tavanomaisella 18650 Li-ion akkuparistolla tai erittäin hyvin kylmää kestävillä CR123A paristoilla. HM65R toimitetaan tehokkaalla suurikapasiteettisella 3500 mAh 18650 Fenix ARB-L18 akkuparistolla. Fenix ARB-L18 akku on markkinoiden turvallisin Li-ion ladattava-akku jonka viisinkertaisen suojauspiirien lisäksi akkua suojataan terässylinterisuojalla ulkopuolisilta kolhuilta ja iskuilta.

 • Vakiovoimakkuusvalaisin – kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
 • Ultrakirkas max. 1400 lumenin yhteisvaloteho
 • Kaksoisvalojärjestelmä mahdollistaa laajan ja pitkälle kantavan valokeilan joita voidaan käyttää myös erikseen
 • Supernopea USB tyypin C lataus (5V 1500 mA)
 • UUSI AIR-otsapanta – 30 % tavanomaista otsapanttaa kevyempi ja jopa 50 % kestävämpi
 • Jäljellä olevan akkukapasiteetin näyttötoiminto: neljä valoa: 100-81%, kolme valoa: 80-61%, kaksi valoa: 60-41%, yksi valo: 40-21%, yksi vilkkuva valo: 20-0%
 • Kestävä ja superkevyt painevalettu magnesiumrunko
 • Irrotettava ilmastoitu AIR-nauhasto jossa painetut heijastimet
 • Voidaan liittää kaikkiin kypäriin erillisellä ALG-03 tai ALG-03 v2.0 (suositellaan) kypäräkiinnikkeellä ilman otsanauhaston likaantumista ja rispaantumista
 • Kovakarkaistu, heijastamaton lasilinssi
 • Saatavilla vain Suomessa
 • Pakkaus sisältää: HM65R SUPERRAPTOR otsalamppu x 1, pää- ja otsapanta x 1 , Fenix ARB-L18-3500 mAh ladattava akku x 1, USB C latausjohto x 1, otsapannan solki x 1, vaihdettava O-rengastiiviste x 1, käyttöohje

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, HM65R SUPERRAPTOR on IP68 pöly- ja vesitiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkalaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. HM65R SUPERRAPTOR otsavalaisimella on viiden (5) vuoden (paristo 1 vuosi) Fenix laatutakuu.

The tables on this website are converted with the Div Table online tool. Please subscribe for an online HTML editor membership to stop adding promotional messages to your documents.

Tekniset tiedot

Valoteho (max)1400 lumenia
Käyttöaika (max)300 h
Kantomatka (max)140 metriä
Valovoima (max)5609 kandela
Iskunkesto2 metri
VesitiiviysIP68
Käyttötilat8 kpl
Käyttötila turbo1000 lm / 2 h
Käyttötila korkea I400 lm / 4 h
Käyttötila korkea II600 lm / 3 h
Käyttötila keski130 lm / 13,5 h
Käyttötila matala30 lm / 97 h
Hajavalo (korkea)400 lm / 4 h
Hajavalo (keski)130 lm / 13 h
Hajavalo (matala)8 lm / 300 h
LED-tyyppi2 x Cree XM-L2 U2 valkoinen LED
Mitat80,5 x 55 x 40 mm
Paino97 g (ilman paristoa)
Virtalähde1×18650/2xCR123A
HyväksynnätANSI/NEMA FL-1, ROHS, CE
Takuu5-vuotta

* Valaisinten suorituskyky testattu standardin ANSI/NEMA FL1-2009 mukaisesti.

Lisätiedot

Paino0.255 kg
Mitat19.5 × 13.2 × 5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fenix HM65R SUPERRAPTOR otsalamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *